produse

Grătar electric Cuisinart, 2200 W

COD: PL50E
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.128,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România

Descriere

Din oţel inoxidabil, aparatul îţi oferă libertatea unui grătar excelent şi sănătos în confortul bucătăriei, cu ajutorul celor două plăci din aluminiu turnat, detaşabile. Suprafaţa fiecarei plăci de gătit este generoasă, având dimensiunile de 33,5 cm x 23,5 cm. Una netedă şi una cu striaţii de grătar, plăcile sunt acoperite cu un strat antiadeziv Xylan, care nu conţine BPA, şi pot fi folosite în funcţie de ingredientele pe care le doreşti pregătite.

În sprijinul acestui aspect vin şi cele doua termostate independente (care pot indica temperaturi de până la 260°C), asigurând gătirea personalizată a ingredientelor.

Grătarul electric este prevăzut de asemenea şi cu un orificiu de  scrugere şi o tăviţă de colectare a sucurilor şi a grăsimii în exces, simplificându-ţi munca de curăţare, dar mai ales ajutându-te să găteşti sănătos.

Uşor de utilizat şi de curăţat, plăcile grill se spală fără probleme la maşina de spălat vase.

Conceput şi fabricat pe ideile excelenţei culinare şi ale siguranţei, aparatul prevăzut cu două leduri care indica statusul acestuia din timpul gătirii este un ajutor de nădejde în bucătarie, ori de cate ori ţi-ai propus să pregătesti un gratar ca la restaurant.

Date tehnice: putere: 2200 W, culoare - negru, greutate- 9 Kg, dimensiuni aparat - 51,2 x 43,1 x 15,6 (cm), termostat reglabil.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)