produse

Grătar electric BRAUN MultiGrill 7 Compact CG7020 - 0X17900000, 2000W, Maximum 230°C, 3 moduri de gătire, 2 termostate electronice independente, Plăci detașabile antiadezive din aluminiu turnat 29x23cm

30% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 619,99 Lei
Diferență: 70,00 Lei
549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: CG7020
EAN: 8021098002433
Adaugă în coș pentru 30% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Te bucuri de preparate desăvârșite pentru micul dejun, prânz, cină și gustări. Experimentează versatilitatea nelimitată pe care o oferă combinația inteligentă de trei tipuri de tăvi de grătar și trei moduri de gătit. MultiGrill 7 oferă două suprafețe de gătit flexibile, astfel încât se pot prepara mese delicioase pentru până la 6 persoane. Legume, carne, pește sau bruschete gustoase - trebuie doar să alegi. Profită de puterea de 2.000 de wați ce oferă încălzire rapidă și rezultate excelente. Elementele de încălzire încorporate permit o gătire mai rapidă și uniformă.

Versatilitate nelimitată. Datorită combinației inteligente dintre cele două tăvi diferite și cele trei moduri flexibile de gătit, te poți bucura de versatilitate nelimitată. Experimentează rezultate perfecte la grătar pentru micul dejun, prânz, cină și gustări.
Performanță excelentă la grătar. Elementele de încălzire încorporate garantează o încălzire mai rapidă și uniformă. Iar datorită termostatelor independente, temperatura fiecărei tăvi se poate regla separat pentru a găti două tipuri de alimente simultan.
Compatibil cu mașina de spălat vase. Tăvile anti-aderente, precum și tava de picurare pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea simplă și plăcută.
3 moduri de gătit într-un singur produs. Versatilitate maximă datorită modului flexibil de poziționare a grătarului: deschis, tip cuptor sau în direct contact cu alimentele.
Elemente de încălzire încorporate. Transferul căldurii direct către tăvi pentru o încălzire mai rapidă și uniformă.
Plăci mari interschimbabile. Se pot prepara mese pentru până la 6 persoane datorită celor două suprafețe mari de gătit de 29 x 23 cm.
Butoane independente pentru temperatură. Cele două termostate independente permit reglarea cu precizie a temperaturii fiecărei tăvi.
Putere grătar 2.000W. Bucură-te de încălzire rapidă și de multă putere pentru rezultate de grătar de nivel profesional.
Sistem de blocare pentru depozitare. Pentru depozitare și curățare ușoară.
Tava pentru colectarea grăsimii este integrată și detașabilă. Excesul de ulei se scurge în timp ce gătești, obținând astfel mese mai sănătoase.
Piese detașabile care pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tăvile și tava de grăsime pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.