produse

Grătar de masă Philips Daily HD6321/20, Putere 2000W, 70°~230°, Placă dublă (netedă și striată) anti-aderentă reversibilă 40x20cm, Tavă de grăsime integrată, Grătar înclinat

COD: HD6321/20
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
339,99 Lei -29%
mai ieftin cu 100,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips HD6321/20 (lb. română)22 mai 20212,52MB

Descriere

Placă dublă pentru a alege un grătar neted sau striat. Placa dublă este reversibilă şi vă permite să gătiţi pe o suprafaţă netedă sau striată, aşa încât vă puteţi bucura de mâncare exact în modul în care vă doriţi. Placa netedă este potrivită pentru gătirea bucăţilor mici de mâncare. Suprafaţa striată creează efectul irezistibil de grătar cu flacără al bucăţilor dvs. de carne.

Placă anti-aderentă pentru a găti fără ulei. Suprafeţele neaderente vă permit să gătiţi fără a adăuga ulei, aşa încât veţi gusta doar aroma mâncării.

Tavă de grăsime integrată pentru a colecta grăsimea în exces. Excesul de grăsime este scurs în tava pentru grăsime lavabilă în maşina de spălat vase.

Grătar înclinat pentru scurgerea grăsimii în exces. Grătarul înclinat determină scurgerea grăsimii în tava pentru grăsime, reducând aşadar mirosul şi fumul.

Placă detaşabilă lavabilă în maşină de spălat vase pentru curăţare uşoară. Placă ce poate fi spălată în maşina de spălat vase, detaşabilă, ce permite curăţarea uşoară.

Termostatul reglabil asigură rezultate perfecte pentru orice alimente. Gamă largă de temperaturi (de la 70°C la 230°C) pentru a alege temperatura ideală pentru fiecare ingredient încât puteţi asigura rezultate perfecte pentru fiecare mâncare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)