produse

Grătar ceramic Kamado, Diametru 27 inch/68 cm, Dispozitiv de afumare, Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: KAMADO.CERAMIC.GRILL.NEGRU.27

Descriere

Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch-68%20cm-005.jpg

Descoperiți Kamado, BBQ miracolul din Statele Unite ale Americii. Inspirat de japonezi, gratarul Kamado, este maestrul anilor '60 în domeniul grătarului și cucereste grădina cu jăraticul fierbinte. Klarstein aduce virtuțile și secretele grătarelor ceramice în formă de ou acum, de asemenea, în casa ta - și odată ce l-ai încercat, nu vei dori să mai renunți vreodată la el! Deoarece cupola este ceramică, el oferă beneficii, cu care grătarele convenționale nu pot ține pasul.

Peretele din ceramică de 2 cm grosime are o capacitate imensă de stocare a căldurii, care absoarbe căldura pentru ore întregi, o distribuie uniform și dă interiorului căldura necesară, împreună cu capacul etașant la aer, ajunge BBQ cu consumul combustibilului extrem de redus - adesea mai putin 50% fata de grătarele convenționale - temperaturile sunt cuprinse între 50 ° și 425 ° Celsius. În plus, domul creează un aer ca în cuptoarele standard, care poate fi controlat prin orificiile de aerisire, acest lucru este foarte ușor de reglat în ceea ce privește temperatura din interior, astfel încât nu doar că poți pur și simplu face un gratar normal, cu dimensiunea grilei, dar, de asemenea, bucătarul are parte de odihnă timp de ore întregi. Un termometru colorat pe capac prezintă temperatura internă și facilitează controlul căldurii.

Materialul sub formă de piatră cu dimensiuni de grătar din ceramică menține umezeala în interior, astfel încât produsele alimentare la gratar să nu se usuce și să fie foarte suculente pe masă. Pentru a deveni un maestru al BBQ, aduce oaspeților dumneavoastră doar bunătățuri. Desigur, puteți găti întotdeauna, de asemenea, cu capacul deschis si cârnați pe cei 615 cm suprafață a grill-ului. Asanarea dimensiunii vine de la sine: acesta este încălzit cu ușurință după utilizare la 350 ° C, funingine, grăsimea și particulele de alimente sunt arse fără a lasa urme în interior.

Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch68%20cm-002.jpg

Klarstein Kamado este, în principal un master grătar cu spațiu limitat pentru cei cărora le place să ia grătarul lor în excursii. Este ușor de transportat pentru distanțe scurte și se potrivește cu ușurință în portbagaj. La destinație, pur și simplu dislocați cadrul robust din oțel inoxidabil și plasati grill-ul în acesta. Vizual, dimensiunea îl aduce în centrul atenției la orice petrecere din gradina: vitrajul negru și rama de oțel cu aspect fontă vor atrage atenția oaspetilor DVS. ​

●SEB Kamado vă oferă experiența extraordinară de gătit bazată pe un grătar ceramic tradițional cunoscut de mii de ani, puteți deveni cu ușurință maestru al gătitului în aer liber dacă aveți echipamentul potrivit în curtea dvs. Construim grătarele dvs. kamado cu cele mai mari cunoștințe, folosind cele mai bune materiale și cel mai recent design. Cu grătarele și afumătoarele noastre ceramice îți vei surprinde prietenii și familia cu cea mai bună experiență culinară pe care au avut-o vreodată. Încearcă-l și o să-ți placă!


●Control excepțional al temperaturii. Grătarul Kamado are pereți ceramici cu grosime de 2,5-3cm, ce au o capacitate foarte mare de a înmagazina căldură și de a o distribui în mod egal în interior. Prevăzut cu un capac închis ermetic, grătarul necesită foarte puțîn material combustibil, în general cu 50% mai puțîn decât grătarele convenționale, in același timp atingând temperaturi cuprinse între 10 și 400 de grade. Spre exemplu, puteți afumă somon la 65ºC sau puteți pune coaste pe grătar la 400ºC. În plus, formă de cupola a grătarului permite crearea unui flux de aer cald care poate fi controlat prin găurile de ventilație din partea inferioară. Implicit, astfel se controlează și temperatura din interiorul grătarului. Așadar, cu ajutorul grătarului ceramic Kamado veți putea să pregătiți lent, timp de ore întregi (Slow Cooking) pâine sau pizza, sau să afumați diverse preparate. Termometrul de pe capac va arată in permanentă temperatura din interior, facilitând astfel controlul acesteia.

Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch-68%20cm-000.jpg

Caracteristici esențiale:
-Aprindere ușoară și încălzire rapidă.
Puteți fi gata să gătiți preparate în doar 15 minute, adică același timp în care se pre-încălzește un cuptor pe gaz.
-Aromă și frăgezime.
De asemenea, materialul și formă grătarului permit păstrarea umidității în interior, astfel încât preparatele nu se vor usca și își vor păstra aromă specifică, spre deosebire de grill-urile de metal care usucă mâncarea. Chiar și în urmă proceselor lungi de gătit, mâncarea va rămâne suculentă în final. Desigur, puteți opta să gătiți și cu capacul deschis friptură sau cârnați, pe suprafață cu diametrul de 57cm a grătarului.
-Auto-curățare.
Dar nu doar gătitul este ușor cu ajutorul grătarului Kamado, ci și curățarea lui este la fel de ușoară, deoarece prezintă funcție de auto-curățare. Trebuie doar să îl încălziți după utilizare la 350ºC și funinginea, grăsimea și particulele de mâncare vor dispărea fără urmă.
-Rezistență la intemperii.
Grătarele ceramice sunt create special pentru folosire în aer liber. Astfel, materialele din care sunt fabricate rezistă la diverse climate extreme, pentru că dvs să va puteți baza pe ele oriunde ați locui.

Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch-68%20cm-001.jpg

6 optiuni culinare combinate intr-un singur gratar:
-Cuptor grill.

Pe acest grătar veți putea găti atât friptură, cât și legume, permite atingerea nivelului perfect de gătire a preparatelor, fără a avea nevoie de un control atent al procesului. Trebuie doar să puneți carnea și legumele pe grilajul încins și grătarul ceramic le va pregăti pentru dvs
-Cuptor cu cărbune.
Nimic nu se compară cu o friptură infuzată cu aromă autentic de cărbune, grătarul se încălzește și este gata de folosire în doar 15 minute, cărbunele arzând o perioada lungă de timp. Folosind cărbune veți obține cel mai suculent kebab în noul sezon de picnic. Răsfățați-vă pe dvs și pe cei dragi cu cel mai delicios și aromat barbeque, ce va surprinde chiar și pe cei cu gusturi culinare sofisticate.
-Cuptor de pizza.
Impresionați-vă prietenii și familia cu aromă unică a unei pizza făcute la cuptor cu lemne. Având un grătar de grădina Kamado, singură grijă pe care o veți avea va fi alegerea topingurilor pentru pizza dvs. Pe lângă pizza, veți mai putea coace și pâine, rată Peking, terci rusesc de ovăz, prăjituri sau găti supe cremă, toate într-un timp record.
-Cuptor Tandoor.
Pilaf, samosa de miel și prăjituri – gătiți toate aceste specialități din Orientul Mijlociu cu ajutorul grătarului Kamado. Chiar și cele mai comune rețete se vor transformă în delicii culinare, păstrându-și în același timp proprietățile și vitaminele necesare.
-Barbeque.
Grătarul ceramic Kamado înlocuiește o întreagă serie de grătare barbeque! Acum este posibil să preparați diferite preparate într-un singur loc, fără a fi nevoie să construiți grătare de dimensiuni mari. -
-Afumatoare.
Acum puteți afuma pește si multe alte preparate la cald sau la rece. Afumarea cu fum natural permite conservarea preparatelor, care își păstrează proprietățile nutriționale pentru un timp îndelungat.

 

Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch-68%20cm-003.jpg


Grătarul este compus din mai multe elemente, fabricate din materiale diferite:
•Corpul grătarului: ceramică rezistență la căldură
•Acoperire: smalț rezistent la căldură
•Aerisire superioară / Grătar cărbuni: Fontă - Mânere / Rafturi: Bambus / Tec
•Focar / Inel: Ceramică rezistență la căldură
•Grătar pentru gătit: oțel inoxidabil
•Dispozitiv de deschidere: oțel inoxidabil
•Dispozitiv de fixare cuptor: oțel inoxidabil
•Cărucior: Oțel inoxidabil
-De asemenea, grătarul poate fi echipat cu mai multe accesorii:
•Grătar coaste / Extensie grătar / Grătar pentru gătit pui / Cadru pentru ardei copți / Dispozitiv de înălțare / Clește de prindere grătar: Oțel inoxidabil
•Unealtă pentru cenușă: fier
•Capac grill: PVC sau PU
•Deflector pentru căldură / Suport pentru pizza: Ceramică rezistență la căldură


Kamado%20Grill%2C%20Diametru%2027%20inch68%20cm-006.jpg

Specificații:

Tip produs: 

 grătar/carbune

Tip combustibil:

 
 lemn
 cărbune

Material:

 
 ceramică
 inox

Material suprafață gătire:

 inox

Tip:

 mobil

Număr gratare: 

 1

Caracteristici cheie:

 termometru
 mâner termorezistent

Continut pachet:


1 x termometru;
1 x grătar.

DIMENSIUNI

 

Suprafață gătire: 

 59 x 59 (cm)

Diametru:

 68 cm

Greutate:

160 Kg

Culoare:

 Negru


Scurtă istorie despre SEB / Steel Egg BBQ
Grătarele Kamado există de sute de ani, predominant în Japonia și China, care constau dintr-o oală de lut cu un capac detașabil, un amortizor și o ușă de curent au devenit destul de populare. Inițial a fost numit „Mushikamado”, deși numele său a fost în cele din urmă scurtat la „Kamado”, care în japoneză înseamnă literal „ragaz” sau „aragaz”. Grătarele Kamado, mai mult decât multe alte tipuri de aparate de gătit, sunt adânc înrădăcinate în istorie – ceea ce este o dovadă a utilității și durabilității lor de durată. Progresele tehnologice moderne le-au făcut și mai puternice și mai durabile. A deține un grătar pe care sunteți încrezător să îl montați, să curățați și să îl întrețineți poate fi un plus fantastic pentru orice curte, iar un grătar care are mai multe trucuri sub capac se asigură că va avea un loc în casa dvs. pentru multe viitoare ocazii.Logo%20KAMADOGrillMag.Net.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.