produse

Grătar DeLonghi CGH 912C

COD: CGH 912C
Cluj: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.
949,99 Lei -33%
mai ieftin cu 310,00 Lei
639,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Dediu Mihai

15 iun 2021

Un gratar simplu si foarte bun

Achizitie verificata

Un produs foarte bun. Am ales acest grătar pentru plăcile cu acoperire ceramică, pentru a evita teflonul de la mai toate grătarele de pe piață. Nu este atât de "inteligent", nu are programe sofisticate și senzori, ca altele, dar e mai sigur. Nu are electronică ce o ia razna și se decalibrează, cum se întâmplă des la cele mai cu fițe.
Adevărat că e mai lent în încălzire și în gătire și era bine să fie de cel puțin 2000 W. Nu e totuși un impediment, nu e foarte sesizabil și supărător acest aspect. Dacă știi cât să lași carnea pe grătar, nu se usucă, se face perfect. Dacă fierbe carnea în loc să se prăjească, nu e vina grătarului, ci a cărnii injectate cu apă. Dacă ai o carne normală, nu fierbe.
Capacul e destul de greu și poate strivi prea mult anumite preparate, dar ai posibilitatea să-l folosești complet deschis și eviți acest aspect. Plăcile de schimb sunt un mare plus, pentru unele preparate.
Eu sunt foarte mulțumit și-l recomand.
În ceea ce privește vânzătorul, de remarcat în mod special amabilitatea, serviabilitatea și promptitudinea. Nu am întâlnit încă în România o firmă sau magazin cu astfel de oameni, care răspund imediat, care fac totul pentru a ajuta și pentru satisfacția clientului. Felicitări!
Voi reveni cu siguranță la acest magazin.