produse

Set 4 accesorii 20 cm friteuze Easy Fry XXL Tefal XA113010, tava pizza, vas copt, gratar friptura, suport frigarui, inox si strat antiaderent, negru

20% EXTRA REDUCERE
Întreabă

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
195,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XA113010
EAN: 3045380018013
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

 

Descriere

Tefal_XA112010_1.jpg
Set de 4 accesorii, cu diametrul de 20 cm, tavă pizza, vas copt, grătar friptură, suport frigărui compatibil cu modele de friteuze cu aer cald Easy Fry Tefal XXL. Continutul pachetului: 1 tava de pizza, 1 tava de coacere prajituri sau torturi, 1 grilaj pentru friptura, 1 suport pentru frigarui cu 3 bete
*friteuza din imagini este doar cu titlu de prezentare, nu face parte din oferta comercială.

 


Tefal_XA112010_2.jpg
Extra posibilitati pentru friteuza ta
Setul TEFAL cu 4 accesorii dedicate friteuzei tale Easy Fry XL ofera extra posibilitati de gatire precum: frigarui, pizza, checuri si prajituri si multe altele.

10.jpg
Gateste retete sanatoase
Prepara retetele favorite pentru tine si cei dragi cu un adaos redus de ulei sau grasime datorita gatirii cu aer cald, fara sa faci vreun compromis privin gustul sau aspectul preparatelor tale.

Tefal_XA112010_4.jpg
Usor de folosit
Adauga oricare dintre accesorii direct in friteuza te TEFAL si porneste aparatul. Mai mult, accesoriile antiaderente ofera o desprindere usoara a preparatului din tava fara sa fie nevoie sa folosesti foaie de copt sau ulei (grasime) in procesul de gatire.

Tefal_XA112010_6.jpg
Usor de curatat
Datorita stratului antiaderent caracteristic tavii pentru pizza si a vasului pentru prajituri acestea sunt usor si rapid de curatat. Accesoriile din acest set sunt compatibile cu masina de spalat vase.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.