produse

Friteuză fără ulei & Multicooker De’Longhi MULTIFRY CLASSIC FH1163/1, 1400W, 1.5kg, tehnologie surround heating system, sistem rapid SHS, temporizator, 4 setări de putere, vas detașabil cu înveliș ceramic, alb

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 979,99 Lei
Diferență: 150,00 Lei
829,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FH1163/1
EAN: 8004399252608

Descriere

●De’Longhi MULTIFRY CLASSIC FH1163 este un aparat de gătit inovator, care este atât o friteuză ce se utilizează cu un conținut redus de ulei cât și un multicooker, pentru a satisface toate nevoile din bucătărie, puteți prăji astfel cartofi proaspeți gustoși cu ulei minim și pregăti în același timp o varietate de rețete: de la risotto, sosuri, tocană, peste, carne, până la a coace pizza, prăjituri sau quiche.
●Această friteuză permite pregătirea unor delicioși cartofi proaspeți cu o cantitate mică de ulei (14 ml) iar a cartofilor congelați fără a adaugă pic de ulei, cu o capacitate de 1.5 kg (echivalent a 6 porții) pentru cartofii proaspeți și 1.25 kg pentru cartofii congelați, friteuză FH1163 este soluția perfectă pentru preparate prăjite, cu 80% mai puțină grăsime față de friteuzele tradiționale.
●Tehnologia Rapid SHS (Surround Heating System) Double, tehnologie exclusivă De’Longhi, oferă performanțe excepționale prin învăluirea preparatelor în căldură, pentru un mod de gătit uniform, mai rapid și un număr variat de rețete.
●MULTIFRY va permite să serviți toate felurile de mâncare preferate, gătite perfect datorită acțiunii combinate a celor două elemente de încălzire (superior și inferior), plus un ventilator care distribuie uniform căldură în jurul alimentelor. Elementele de încălzire pot fi acționate separat sau simultan.
●Una dintre funcțiile fundamentale ale friteuzei este aceea de amestecare automată, datorită păleței încorporate de mixare dar poate fi utilizată și fără această paleta rotativă, oferind posibilitatea de a găti clasic.

Caracteristici esențiale:

FH11631-000.jpg
-Gătit cu paleta rotativă.
Pentru a găti tocane, risotto, sosuri, couscous, cartofi.

FH11631-001%281%29.jpg
-Gătit fără paleta rotativă.
Pentru a găti carne, pește, pizza, prăjituri, plăcinte.

FH11631-003.jpg
-Tehnologia Rapid SHS Double.
Sistemul funcționează pe baza a două elemente de încălzire ce oferă căldură, pentru un proces de gătire perfect. Astfel, mâncarea va fi crocantă la exterior și fragedă în interior, oferindu-va rezultate gustoase de fiecare dată. Totodată, preparatele vor fi gata într-un timp mult mai scurt, însă vor avea același gust delicios.

FH11631-004.jpg
-Elementul de incalzire superior 1400 W.
Funcționează împreună cu ventilatorul și recirculă aerul fierbinte în jurul alimentelor, la o viteză mare, asigurând o distribuție uniformă a aerului încălzit. Permite gatirea cu convecție și grătar.

FH11631-005.jpg
-Elementul inferior 200 W.
Amplasat sub vas, producând căldură, scurtează timpul de preparare și îmbunătățește performanță de gătit pentru o varietate largă de feluri de mâncare. Acesta poate lucra independent de cel superior pentru gătit clasic.

FH11631-006.jpg
-4 setări de putere.
Multifry FH1163 are 4 setări de putere, în funcție de preparatul gătit (cartofi, pizza, tocană / risotto, prăjituri), selectați nivelul de putere necesar.

FH11631-007.jpg
-Prăjeste rapid, în puțin ulei
Friteuza va prepara mâncărurile dorite, cu un gust minunat, fiind necesari doar 14 ml de ulei, astfel cu o cantitate mică de ulei, puteți obține mâncăruri pentru întreagă familie.

FH11631-008.jpg
-Cu 80% mai puțină grăsime
Friteuza poate prăji până la 1.5 kg de cartofi proaspeți, cu o singură lingură de ulei, acest lucru reprezintă o diminuare de 80% a cantității de grăsime, în comparație cu 1 kg de cartofi preparați într-o friteuză tradițională.

FH11631-009.jpg
-Cartofi congelați
Pentru prăjirea cartofilor congelați nu este nevoie de utilizarea uleiului, așezați cartofii în friteuza, iar în câteva minute aceștia vor fi perfecți pentru servire.

FH11631-0010.jpg
-Timp de gătit redus.
Sistemul inovator de gătit Rapid SHS (Surround Heating System) Double, cu cele două elemente de încălzire, înconjoară alimentele cu căldură pentru un proces de gătit rapid și uniform.

FH11631-0011.jpg
-Vas detașabil.
Vasul cu înveliș ceramic antiaderent și anti-zgârieturi este ușor, oferindu-va posibilitatea de a-l manevră eficient și simplu, îl puteți detașa, datorită mecanismului de deschidere automată, amestecarea sau adăugarea alimentelor fiind astfel mult mai rapidă.

FH11631-0012.jpg
-Curățare ușoară
Capacul și vasul friteuzei au un mecanism ce va permite să le îndepărtați ușor, pentru un proces de curățare simplu și eficient.

FH11631-0013.jpg
-Capac transparent.
Friteuza este dotată cu un capac prin care puteți monitoriza stadiul preparării, fără a fi necesară oprirea procesului de gătit.

FH11631-0014.jpg
-Componente compatibile cu mașina de spălat vasele.
Procesele de întreținere și curățare sunt esențiale utilizării produsului, astfel, puteți introduce părțile componente / accesoriile acestuia (capacul, vasul) în mașina de spălat vase, conform instrucțiunilor prezentate în manualul de utilizare.

FH11631-0015.jpg
-Explorați aplicația De’Longhi Recipe book.
Alegeți dintr-o varietate de rețete testate de bucătarii noștri, gătiți rețetele favorite și descoperiți feluri de mâncare noi, aplicația pentru rețete practice și delicioase este disponibilă pentru toate dispozitivele iOS și Android. Alegeți preparatul preferat și urmăriți rețeta direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

FH1163_1-00001.jpg

Specificații:

•Tip încastrare: standard
•Utilizare: rezidențial
•Tip friteuză: cu aer cald
•Tip alimentare: la rețea
•Putere: 1400 W
•Capacitate ulei: 14 ml
•Capacitate mâncare: 1.5 Kg
•Tip panou de comandă: mecanic
•Material carcasă: plastic
•Timer: ✓
•Termostat: ✓
•Geam transparent: ✓
•Compatibil mașină de spălat vase: ✓
•Convectie: ✓
•Sistem anti-alunecare: ✓
•Conținut pachet: 1 x Friteuză
•Dimensiuni: 325mm x 270mm x 395mm (L x l x Î).
•Greutate: 5.065 (Kg
•Culoare: alb

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.