produse

Friteuză fără ulei Airfryer Philips Daily Collection HD9216/80, capacitate 0.8 kg, tehnologie Rapid Air

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9216/80
Date brute
G: 7,26kg

Descriere

Prăjire sănătoasă cu tehnologia Rapid Air. Utilizând tehnologia Rapid Air, Airfryer circulă aerul fierbinte în jurul unui coş de gătit din plasă metalică, care necesită puţin ulei sau deloc pentru prăjire, coacere şi prepararea la grătar. Designul în formă de stea de mare de la baza Airfryer facilitează circulaţia aerului, asigurând o gătire uniformă a alimentelor preferate.

Control al timpului şi temperaturii reglabil manual. Cronometrul său integrat îţi permite să presetezi durate de preparare de până la 30 de minute. Funcţia de oprire automată include un indicator sonor „gata”. Controlul temperaturii complet reglabil îţi permite să presetezi cea mai bună temperatură de preparare pentru alimentele tale de până la 390 de grade Fahrenheit. Bucură-te de cartofi prăjiţi aurii, gustări, pui, carne şi multe altele, toate preparate la durata şi temperatura corecte pentru cele mai bune rezultate!

Cu Airfryer poţi prăji, găti pe grătar, rumeni şi chiar coace. Fiind o soluţie extraordinară pentru prăjire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer îţi permite, de asemenea, să pregăteşti pe grătar, să coci şi chiar să rumeneşti felurile tale favorite pentru o soluţie integrată pentru toate preparatele tale.

Design unic pentru rezultate de gătire delicioase şi cu grăsimi puţine. Designul unic al Philips Airfryer, care combină aerul superîncălzit cu circulare rapidă, designul în formă de stea de mare şi profilul optim de încălzire, îţi permite să prăjeşti o varietate de feluri de mâncare delicioase, rapid, uşor şi mai sănătos, fără a adăuga neapărat ulei.

Este uşor de curăţat şi emană mai puţine mirosuri decât friteuzele obişnuite. Sertarul detaşabil cu înveliş antiaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru o curăţare rapidă şi uşoară. Spre deosebire de friteuzele obişnuite, Philips Airfryer cu tehnologie Rapid Air te scuteşte de mirosul de ulei prăjit.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Adina P.

06 Jan 2024

Gătim ușor, cu gust

Îl am de aprox. 5 ani și este perfect pt. 2 persoane. Gătește rapid, impecabil... Anunță când e gata masa, nu se arde mâncarea, gătire fara ulei,etc. Orice gospodina ar trebui să-l achiziționeze ca alternativa la gătitul la aragaz/cuptor.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.