Friteuza cu aer cald Cosori AirFryer CP158-AF-RXW, 5.5 L, 1700 W, 220V-240V, Termostat reglabil 80-200°C, Gatire fara ulei, Alb

COD: CP158-AF-RXW
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 18 Mai - Miercuri 19 Mai

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
949,99 Lei -26%
mai ieftin cu 250,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Descriere

A fost distins cu Red Dot Award 2019.  Friteuza de aer cald COSORI a primit premiul Red Dot Award 2019. Design special pătrat care se va potrivi mai bine cu blatul tău . Coșul pătrat de 5,5 l XXL este mai mare și oferă mai mult spațiu.
 
Gătire fără ulei. Puteți prepara mese sănătoase și delicioase pentru întreaga familie. Circulația rapidă a aerului cald vă gătește mâncarea rapid și uniform fără a răspândi mirosuri de prăjeală. Veti prepara mâcăruri cu până la 85% mai puține calorii decât mâncarea prăjită în mod obișnuit.  Cu COSORI Airfryer puteți prăji într-un mod sănătos, fără ulei. 
 
Afișaj LED digital  Afișajul cu LED clar are 11 setări preprogramate care pot fi selectate prin intermediul ecranului tactil. Vă puteți pregăti felul de mâncare preferat cu o singură apăsare de buton și vă puteți dedica altor lucruri în timpul procesului de gătit. De asemenea, este posibilă setarea manuală a temperaturilor (75-205 ° C) și a timpului de pregătire (până la 60 de minute). Gătitul nu a fost niciodată mai ușor!
 
Capacitate XXL  Friteuza are un spațiu de gătit de 6 l și un coș de 5,5 l. Friteuza de aer cald COSORI XXL 5.5L a fost concepută pentru o familie de 5-6 persoane. Cu cei 1700 W, Airfryer este extrem de puternic, motiv pentru care timpul de gătit este redus și se economisește electricitate.
 
Coș de prăjit antiaderent. Coșurile antiaderente detașabile se pot spăla în vase. Mânerul rece și butonul de eliberare a coșului previn riscul de arsuri și detașare accidentală. Protecție la supraîncălzire și oprire automată pentru utilizare sigură. Fără PFOA, fără BPA. Setul de accesorii original COSORI pentru friteuze cu aer cald este de asemenea disponibil (căutați: C158-6AC).
 
Atenție.  Înainte de a utiliza friteuza de aer pentru prima dată, trebuie să vă îndepărtați toate filmele de protecție din plastic, să curățați coșurile cu detergent și să preîncălziți friteuza de aer o dată.

Raft de frigărui. Extindeți-vă capacitatea de gătit și gătiți mai multe alimente simultan cu 1 raft cu două niveluri.

Agitați și mențineți preparatele calde. Un semnal sonor care vă permite să știți când să agitați/ întoarceți conținutul. Încercați funcția "Keep Warm" dacă doriți să vă păstrați alimentele calde pentru o vreme.

Proprietăți:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)