Friteuza cu aer cald Cosori AirFryer CP158-AF-RXR, 5.5 L, 1700 W, 220V-240V, Termostat reglabil 80-200°C, Gatire fara ulei (Red)

COD: CP158-AF-RXR
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 18 Mai - Miercuri 19 Mai

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
949,99 Lei -26%
mai ieftin cu 250,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Descriere

Friteuza CP158-AF-RXR premium de 5,8 litri creează mese prietenoase cu familia cu până la 85% mai puține grăsimi decât alimentele prăjite în mod tradițional.

Friteuza cu aer cald, Cosori, utilizează tehnologia rapidă de circulare a aerului la 360° pentru a găti fără ulei preparate delicioase, crocante şi rapide. Mâncarea pregatită cu friteuza cu aer cald are cu 85% mai puțin ulei decat cea preparată în friteuzele cu gătire în baie de ulei. Cu toate acestea, Cosori, va garantează că vă veți bucura de acelaşi gust şi aceeaşi savoare a preparatelor!

Raft de frigărui. Extindeți-vă capacitatea de gătit și gătiți mai multe alimente simultan cu 1 raft cu două niveluri.

Funcția de preîncălzire. Preîncălzirea îmbunătățește vizibil gătirea alimentelor și durează doar 3 până la 5 minute!

Capacitate mare. Capacitatea de 6 litri a camerei pentru gătit si cea de 5,5 litri a cosului interior, face din friteuza Cosori aparatul perfect indiferent dacă doriți să savurați masa în 2 sau dacă doriți să o folosiți pentru o familie de 5-6 persoane.

Coș detașabil antiaderent ușor de curățat. Cu coșul interior detașabil antiaderent ușurează servirea mâcărurilor și intreținerea curată a fripteuzei cu aer. Mâncarea poate fi îndepărtată la fel de ușor pe cât este introdusă. Coșul poate fi curățat în mașina de spălat vase dar și cu o cârpă umedă.

11 presetari. Indiferent că doriți să pregătiți fripturi, legume, alimente semi-preparate, paine sau deserturi, atunci când timpul de gătire a expirat, friteuza va emite un sunet care vă invită la o experiență culinara unică.

Raft de frigărui. Extindeți-vă capacitatea de gătit și gătiți mai multe alimente simultan cu 1 raft cu două niveluri.

Agitați și mențineți preparatele calde. Un semnal sonor care vă permite să știți când să agitați/ întoarceți conținutul. Încercați funcția "Keep Warm" dacă doriți să vă păstrați alimentele calde pentru o vreme.

Siguranță. Friteuza întrerupe gătirea atunci când coșul este îndepărtat și se oprește automat după 3 minute de inactivitate.

Proprietăți:

Cu ajutorul comenzilor uşor de utilizat, coşurilor neaderente, care pot fi curățate în maşina de spălat vase, şi un design intuitiv, friteuza cu aer cald va fi cu siguranță vedeta din bucătăria dumnevoastră!

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)