produse

Friteuză cu aer cald Cosori AirFryer CO158-AF-RXB, Capacitate 5.5l, Putere 1700 W, Termostat reglabil 75-205°C, Display LED, Coș detașabil, 11 meniuri presetate, Funcție închidere automată, Negru

COD: CO158-AF-RXB
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
649,99 Lei -8%
mai ieftin cu 50,00 Lei
599,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Friteuză cu aer cald Cosori AirFryer CP158-AF-RXB (lb. Engleză)24 mai 20211,10MB

Descriere

Design pătrat. Potrivit pentru nevoile întregii familii de 2-3 persoane care pregătesc mâncarea în același timp. Designul pătrat oferă cu 15% mai mult spațiu pentru gătit decât cel rotund. Cu tehnologia fluxului de aer fierbinte și puterea de 1700 W, găsește mai repede cu o reducere de 85% a caloriilor și cu poate avea sau deloc grăsimi, ceea ce este folosit pentru prăjire, prăjire și grătar. 4 picioare antiderapante îmbunătățesc stabilitatea și previn accidentele la domiciliu.
 
Gătit fără ulei. Cu Cosori Airfryer puteți prăji într-un mod sănătos, fără ulei. Combinația de aer cald care circulă și temperatura de gătit perfectă asigură că sunt cărți prăjiți sunt crocanți și coapsele de pui sunt suculente. Când timpul de gătit a expirat și friteuza de aer sună, vă așteaptă o experiență unică de gust.
 
Afișaj LED digital. Afișajul cu LED are 11 programe presetate care pot fi selectate prin intermediul ecranului tactil. Vă puteți pregăti felul de mâncare preferat cu o singură apăsare de buton și vă puteți concentra pe alte lucruri în timpul procesului de gătit. De asemenea, este posibilă setarea manuală a temperaturilor (75-205 ° C) și a timpului de pregătire (până la 60 de minute). Gătitul nu a fost niciodată mai ușor.
 
Gatiti mai repede. Friteuza are o capacitate de 5,5 litri, ideală pentru o familie de 4 persoane. Cu 1700W, Airfryer este extrem de puternic, motiv pentru îngrijirea timpului de gătit este redus și se economisește electricitate. Fără PFOA, fără BPA.
 
Coș de prăjit antiaderent. Coșurile de prăjire antiaderente se pot spăla în vase. Mânerul rece și butonul de eliberare a coșului previn riscul de arsuri și detașare accidentală. Protecție la supraîncălzire și oprire automată pentru utilizare sigură. Setul de accesorii original COSORI pentru friteuze cu aer cald este de asemenea disponibil (căutați: C137-6AC).
 
Pericol. Înainte de a utiliza friteuza de aer pentru prima dată, vă trebuie să vă îndepărtați toate foliile de protecție din plastic, și curățează coșurile cu detergent și să preîncălțiți friteuza de aer o dată.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)