produse

Friteuză cu aer cald COSORI Premium AirFryer CP258-AF-DEU, 5.5l (coș pătrat anti-adeziv), 1700W (77~205°C), Funcție deshidratoare, 11 functii, Display LED, Oprire automată, Timer, Stainless Steel

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: CP258-AF-DEU
EAN: 0810043376495
Lansat în: Q2 2019

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Cosori Premium AirFryer CP258-AF-DEU,Steel Hot Air

Friteuza cu aer cald Cosori este o piesă nouă în portofoliul Cosori, cu o tehnologie inovatoare, un design modern și o capacitate mare. 

1700 wați de putere
Capacitate: 5,5 L (3-5 persoane)

brand_us.jpg



Caracteristici esențiale:

Funcția de deshidratare:
airfyrer-best-i-test-ikon-1.jpg
Programul prestabilit DEHY are un interval de timp cuprins între 30 de minute și 12 ore și un interval de temperatură de 40°-90°C. Cu funcția de deshidratare ""DEHY"", puteți face fructe uscate, legume, carne uscată și ciuperci uscate. De asemenea, prin uscare, prelungiți de multe ori durata de valabilitate a alimentelor.

Oțel inoxidabil:
Airfryer-tid-garanti-ikon.jpg

Materialele de înaltă calitate asigură o friteuză de lungă durată, care arată grozav pe blatul de lucru și ocupă puțin spațiu.

Gătitul fără ulei:
Cosori-original-Airfryer-oppskrifter-ikon-400x400%20%281%29.jpg
Cu aparatul de prăjit cu aer cald COSORI, gătiți într-un mod sănătos, fără ulei. Combinația dintre aerul cald care circulă și temperatura perfectă de gătire asigură că cartofii prăjiți devin crocanți și coapsele de pui suculente. Când timpul de gătire a expirat și friteuza cu aer cald emite un semnal sonor, vă așteaptă o experiență gustativă unică.

Afișaj digital cu LED-uri:
Airfryer-innstillinger-cosori-400x400.jpg

Afișajul cu LED-uri clar dispus are 11 setări preprogramate care pot fi selectate prin intermediul ecranului tactil. Puteți să vă pregătiți mâncarea preferată prin simpla apăsare a unui buton și să faceți alte lucruri în timpul procesului de gătire/uscare.De asemenea, este posibilă setarea manuală a temperaturii (75-205°C) și a timpului de preparare (până la 60 de minute), și chiar până la (720 de minute) la deshidratare. Gătitul nu a fost niciodată mai ușor!

Capacitate XXL:
Airfryer-dimnesjoner-400x400.jpg
Friteuza cu aer cald are o cameră de gătit de 6L, precum și un coș de 5,5L. Friteuza cu aer cald COSORI XXL de 5,5L cu funcție de deshidratare este concepută pentru o familie de 5-6 persoane, cu o putere de 1700 W, Friteuza cu aer Cosori este extrem de puternică, motiv pentru care timpul de gătit este redus, economisind astfel energie electrică.

Cos de gătire anti-aderent:
Matkruv-cosori-airfryer.jpg
Coșul de gătire anti-aderent detașabil poate fi spălat în mașina de spălat vase. Mânerul cu contact rece și butonul de eliberare a coșului previn riscul de arsuri și detașarea accidentală.

* ATENȚIE:
vask-airfryer-400x400.jpg
Înainte de a utiliza aparatul de deshidratare cu aer comprimat pentru prima dată, vă rugăm să îndepărtați toate foliile de plastic de protecție, să curățați coșurile cu detergent și să preîncălziți aparatul de prăjit cu aer comprimat o dată.

 

Specificații:

Putere: 1700 W
Capacitate: 5.5 litri
Tip: Friteuză cu aer cald
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare: La rețea
Facilități: Afișaj tip led;
Coș detașabil anti-aderent;
Mâner termoizolant;
Carcasă termoizolantă;
Meniu/Control: Ecran tactil digital
Interval de temperatură: 75-205ºC
Tip display: Touchscreen
Număr de programe presetate: 11
Lățime: 32,5 cm
Adâncime: 31,5 cm
Înălțime: 40,5 cm
Culoare: Negru 
 
 
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.