produse

Friteuză Tefal Super Uno FR314030

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: FR314030
EAN: 3045387242244
Date brute
G: 5,22kg
L: 41,20cm
l: 31,20cm
Î:31,00cm

Descriere

Friteuza Tefal Super Uno - preparate delicioase pentru întreaga familie!

Prepară toate rețetele tale favorite, obținând rezultate crocante, rumene, de fiecare dată datorită friteuzei Tefal Super Uno.

Bolul cu înveliș antiaderent este detașabil și compatibil cu mașina de spălat vase, precum și coșul și mânerul pentru confort sporit.

Filtru împotriva mirosurilor este detașabil și asigură un nivel scăzut de miros neplăcut în bucătăria ta.

Fitreuza dispune de o capacitate suficient de mare pentru a oferi până la 6 porți de preparat, având un bol cu o capacitate a uleiului de până la 2.2 L, ideal pentru a prepara până la 1.5 kg de preparate delicioase și crocante.

Bucură-te de o experiență de gătit perfectă datorită sistemului ingenios ce-ți va permite să ridici coșul din ulei fără a deschide capacul, astfel blatul bucătăriei tale va rămâne întotdeauna curat.

Termostatul îți va permite să ajustezi temperatura până la 190°C pentru ca tu să poți prepara rețetele tale favorite fără griji.

Caracteristici:


Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.