produse

Friteuză TEFAL Mega XXL FR480015, 1750~2100W, Volum 3l (maximum 2kg cartofi), Termostat reglabil (150°~190°), Bol detașabil antiaderent, Filtru carbon (mirosuri neplăcute), Ideală pentru familii mari, Fereastră

București: Doar 1 rămasă
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 6 Dec. - Marți 7 Dec.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 534,99 Lei
Diferență: 165,00 Lei
369,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: FR480015
EAN: 3045386375752
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 6,25kg
L: 34,50cm
l: 37,50cm
Î:41,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2021 unul dintre produsele de bucătărie TEFAL evidențiate, înregistrează-l în campanie pentru a acumula puncte, apoi schimbă-le cu un produs din catalog!

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere

Tefal Mega XXL, prăjire uşoară, porţii pentru toată familia! Friteuza Mega XXL are cea mai mare capacitate dintre friteuzele Tefal. Aceasta îţi va permite să găteşti până la 2kg de cartorfi prăjiţi deodată: ideal pentru familiile mari (până la 8 persoane). Design-ul este modern: argintiu și negru cu un buton strălucitor din metal pentru a deschide capacul. Cu bolul sau detașabil și înveliș antiaderent, fritueza devine foarte ușor de curățat. Toate părțile, exceptând baza, sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Datorită filtrului împotriva mirosurilor neplăcute, va fi o adevărată plăcere să prăjeşti mâncare în bucătăria ta. Poţi folosi capacul în timpul prăjirii, pentru a evita stropirea cu ulei. De asemenea, poţi urmări progresul mâncării datorită ferestrei pentru monitorizare. Uşor de folosit, poţi controla coşul din interior, în timpul gătirii, fiind dotat și cu un sistem de deschidere al capacului. Poţi seta temperatura dorită, cu ajutorul termostatului reglabil (de la 150°C la 190°C) pentru a obţine cele mai bune rezultate. Tu și familia ta îl veți adora! EXPERT ÎN CATEGORIA FRITEUZE DIN 1966: Tefal investește continuu în inovație, pentru a dezvolta și lansa produse ce răspund cerințelor pieței și nevoilor consumatorilor.

Caracteristici esenţiale
    2 kg de cartofi dintr-o singură prăjire.
Friteuza Mega XXL are cea mai mare capacitate dintre friteuzele Tefal. Te va ajuta să găteşti până la 2 kg de cartofi prăjiţi deodată: ideal pentru familii mari (până la 8 persoane).
    Uşor de curăţat. Toate părţile detaşabile sunt compatibile cu maşina de spălat vase: bol detaşabil cu inveliş antiaderent, capac, cos şi filtru.
    Control eficient asupra mirosurilor neplăcute. Datorită filtrului împotriva mirosurilor neplăcute, va fi o adevarată placere să prăjești mâncare în bucătăria ta.
    Control exterior al coşului. Când ridici de mâner coșul se va ridica.
    Termostat ajustabil si buton de Pornire/Oprire. Temperatură de la 150°C la 190°C. Buton de Pornire/Oprire cu indicator luminos pentru temperatură.
    Monitorizează procesul de gătire. Datorită ferestrei de monitorizare.


Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Culea Raluca

12 dec 2020

Foarte multumita

Achizitie verificata

Produsul este în perfectă stare, este o friteuză foarte bună, încăpătoare, cum mă așteptam, iar prețul este unul foarte bun! (299.99 lei, probabil rămas de la BF)
Mulțumesc celor de la magNET, am fost surprinsă, sunt prompți și implicați!
Livrarea s-a făcut rapid și fără probleme. Comandați cu încredere!