produse

Friteuză TEFAL ActiFry Extra FZ720015 1300W, 1kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FZ720015
EAN: 3045380017269
Date brute
G: 6,04kg
L: 39,50cm
l: 39,50cm
Î:27,00cm

Descriere


Preparate crocante cu un nivel scăzut de grăsime. Obține preparate crocante, cu un nivel scăzut de grăsime, datorită friteuzei Tefal ActiFry Extra ce dispune de tehnologia inteligentă de ajustare a temperaturii, a fluxului de aer cald și a paletei exclusive ActiFry, friteuza dispune de un bol pentru gătit de mari dimensiuni, ideal pentru întreaga familie, și o varietate de rețete delicioase prin intermediul aplicației, ActiFry Extra este aparatul ce-ți va schimba modul de a găti.



Friteuza Tefal ActiFry Extra:
Preparate crocante cu un nivel scăzut de grăsime. Bucură-te de rețete delicioase și crocante cu friteuza ActiFry Extra ce oferă combinația pefectă pentru gătit, formată din tehnologia inteligentă de reglare a temperaturii, fluxul optim de aer cald și paleta exclusivă ActyFry, tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi ingredientele în cuva aparatului, selectează programul și începe gătirea! Alimentele sunt amestecate automat prin intermediul paletei, în timp ce temperatura este ajustată de către un senzor dedicat. Friteuza dispune de un capac de sticlă pentru monitorizare ușoară a preparatului, iar aplicația dedicată oferă o varietate de rețete pentru întreaga familie.



-Cele mai crocante rezultate. ActiFry Extra dispune de tehnologia inteligentă de ajustare a temperaturii, fluxul optim de aer cald și paleta exclusivă ActiFry pentru a garanta cele mai crocante rezultate.
-Preparate sănătoase. Fie că gătești alimente proaspete sau congelate, ActiFry Extra păstrează valorile nutriționale și previne gătirea excesivă pentru rezultate delicioase și sănătoase, cu un nivel scăzut de grăsime de până la 99%.
-Varietate de rețete. Bucură-te de o gamă variată de rețete pentru întreaga familie, ce sunt la numai o apăsare distanță datorită aplicației dedicate.
-Confort în utilizare. Bucură-te de sesiuni de gătit în confort deplin, fără a fi nevoie să monitorizezi procesul de gătire, datorită paletei ce amestecă automat ingredientele.
-Fără mirosuri neplăcute. Cu friteuza ActiFry Extra, în bucătăria ta nu vor mai exista mirosuri neplăcute, precum cel de ulei prăjit.
-Capacitatea ideală. Capacitatea cuvei de 1 kg este ideală pentru a prepara rețete delicioase pentru întreaga familie (4 persoane).
-Monitorizare ușoară. Aparatul dispune de o fereastră transparentă, din sticlă, pentru o monitorizare ușoară a preparatului.
-Ușor de curățat. Bucură-te de o curățare rapidă și fără efort datorită componentelor detașabile ce sunt compatibile cu mașina de spălat vasele.



Caracteristici generale: ActiFry Extra dispune de tehnologia de reglare automată a temperaturii, flux optim de aer cald și paleta exclusivă ActiFry rezultate delicioase, cu un nivel scăzut de grăsime, proces automat de gătire datorită mișcării delicate a paletei, o varietate de rețete delicioase datorită aplicației delicate ActiFry, fără mirosuri neplăcute.



Specificații:
*Tip friteuză: cu aer cald.
*Capacitate alimentare: 1kg.
*Capac: da.
*Cuvă: înveliș anti-aderent.
*Material carcasă: plastic.
*Mâner: plastic
*Putere: 1300 W.
*Tensiune: 220 - 240V.
*Lungime cablu: 2.6m.
*Siguranță: protecție supraîncălzire, bază anti-alunecare.
*Avantaje: afisaj digital, geam transparent, mânere reci, termostat.
*Culoare: alb, gri închis
*Dimensiuni: 32.6 x 32.6 x 39.1(L x A x I cm).




Istoria brandului Tefal : 
A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.