produse

Friteuză Philips Airfryer Viva Collection HD9721/10

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 6 Dec. - Marți 7 Dec.
PRP: 1.022,99 Lei
Diferență: 243,00 Lei
779,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9721/10

Descriere

Gust crocant, reduce grăsimile pe care alte produse le lasă în urmă*. Friteuză fără grăsimi. Culoare negru. Putere 1500 W.Capacitate 0,8 kg.

Tehnologia Twin TurboStar elimină grăsimea din alimente. Combinând un element de încălzire şi un motor puternice cu noua noastră tehnologie Twin TurboStar, aerul fierbinte din Airfryer se roteşte precum o tornadă puternică în întregul coş de preparare. Conceput pentru a extrage mai multă grăsime din alimente şi pentru a o colecta pe toată în reductorul de grăsime, pentru golire uşoară. În plus, cu Philips Airfryer cu tehnologie Twin TurboStar, tu şi casa ta scăpaţi de mirosul de ulei de prăjit specific unei friteuze obişnuite.

Prăjeşte cu puţin ulei sau fără a adăuga ulei. Airfryer foloseşte aer fierbinte pentru a găti alimentele tale preferate cu puţin ulei sau chiar fără a adăuga ulei, astfel încât poţi prăji cu până la 90 % mai puţină grăsime*. Savurează preparate cu gust minunat, crocante, la fel ca produsele prăjite în baie de ulei, cu cea mai redusă cantitate de grăsime.

Peste 200 de reţete în aplicaţie şi carte de bucate gratuită inclusă. Aplicaţia gratuită Philips Airfryer oferă numeroase reţete delicioase şi instrucţiuni de preparare pas cu pas, uşor de urmat. Lasă-te inspirat de gustările rapide şi sănătoase sau de mesele pentru ocazii speciale.

Prăjeşte, coace, frige şi rumeneşte mâncărurile preferate acasă. Fiind o soluţie extraordinară pentru prăjire, tehnologia inovatoare de eliminare a grăsimii de la Philips Airfryer îţi permite, de asemenea, să pregăteşti pe grătar, să coci şi chiar să rumeneşti felurile tale favorite pentru o soluţie integrată pentru toate preparatele tale.

Cea mai compactă friteuză Airfryer în care încap 0,8 kg de cartofi prăjiţi. Nu ai nevoie de mult spaţiu pentru o friteuză Airfryer. Noul model Philips Airfryer este cu 20 %* mai compact, dar găteşte aceeaşi cantitate de alimente ca întotdeauna, adică 0,8 kg de cartofi prăjiţi, pentru până la 4 porţii. Astfel încât să-i poţi găsi uşor loc pe blatul din bucătărie şi să o utilizezi în fiecare zi.

Mâncare gustoasă în mai puţin timp: fără a necesita preîncălzire. Philips Airfryer este imediat gata de utilizare. Mai rapid de la început până la sfârşit, este optim pentru utilizare zilnică, oferind rezultate superioare pe întreaga durată a procesului de preparare.

Coş QuickClean cu plasă neaderentă şi mâner detaşabil. Coşul Airfryer cu curăţare rapidă dispune de o sită antiaderentă detaşabilă, pentru curăţare uşoară. Atât coşul, cât şi sertarul detaşabil cu strat antiaderent sunt lavabile în maşina de spălat vase, iar graţie prăjirii cu aer, tu şi casa ta scăpaţi de mirosul specific prăjirii tradiţionale în baie de ulei.

Toate componentele demontabile sunt lavabile în maşina de spălat vase. Pentru a economisi timp şi a asigura o curăţare fără complicaţii, toate componentele demontabile sunt lavabile în maşina de spălat vase.

Mâner universal EasyClick – schimbă uşor accesoriile.

Cartofi cu gust grozav şi până la 90 % mai puţină grăsime*. Performanţă dovedită. Prepară cartofi prăjiţi la fel de crocanţi ca cei preparaţi într-o friteuză adâncă tradiţională, dar care conţin cu până la 90 % mai puţină grăsime. Prăjeşte ciocănele de pui cu piele crocantă şi carne fragedă, eliminând în acelaşi timp grăsimea.

*Comparaţie pe baza conţinutului de grăsime al cărnii de pui comparativ cu prăjirea într-o friteuză adâncă şi prăjirea în wok.

*În comparaţie cu cartofii prăjiţi proaspeţi, preparaţi într-o friteuză convenţională Philips.

*Comparativ cu Philips Viva Collection Airfryer, capacitatea totală este adecvată pentru 800 g de cartofi prăjiţi.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)