produse

Friteuză cu aer cald COSORI Dual Blaze CAF-P583S-KEUR, 1750W, V6.4L, 6 funcții, 6 presetări, Termostat reglabil (80~205°C), Tehnologie 360 ThermoIQ, Conectivitate WiFi, 2x senzori NTC, Dark Gray

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: CAF-P583S-KEUR
EAN: 0810043377409
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 8,40kg
L: 46,20cm
l: 43,60cm
Î:36,20cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere



Coacere mai rapidă și mai confortabilă. Datorită tehnologiei speciale 360 ThermoIQTM și a elementelor de încălzire duble. Friteuza cu aer cald Cosori Dual Blaze, cu funcția de încălzire de jos și de sus, face ca gătitul să fie o joacă de copii și nici măcar nu trebuie să întoarceți mâncarea.

Cu 6 funcții diferite. Cu funcții precum Air Fry, Broil, Bake sau Keep Warm. În plus, presetările dedicate pentru prepararea puiului, fripturilor, preparate din pește, legume și alimente congelate vă ajută să pregătiți delicatese la o calitate ireproșabilă.

Poate fi controlată de pe un smartphone. Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația gratuită VeSync pe telefon. Nu este posibil să o porniți și să o opriți din aplicație din motive de securitate.

Coșuri din aluminiu îngroșate. Păstrează căldura de până la 3 ori mai mult decât coșurile din aluminiu din alte aparate airfryer. În plus, coșurile îngroșate au avantajul suplimentar de a vă ajuta să gătiți alimente delicioase și gustoase în mult mai puțin timp.

Cu o capacitate crescută cu până la 20%, de 6.4 litri. Capacitatea crescută a Cosori Dual Blaze de 6,4 litri vă permite să pregătiți chiar și un eveniment de familie mare într-un timp scurt. În plus, coșul mare poate fi spălat în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea rapidă și ușoară.

Un instrument de bucătărie care sprijină alimentația sănătoasă. Puteți reduce conținutul de ulei din alimente cu până la 85% în comparație cu metodele tradiționale de gătit. Acest lucru nu numai că face ca alimentele pe care le consumați să fie mai sănătoase, dar vă oferă și aceeași experiență de gust crocant fără niciun dezavantaj pentru sănătate.

Tehnologia 360 ThermoIQTM. Imaginați-vă bunătăți crocante care sunt gata într-o fracțiune de timp. În plus, în timp ce mirosul delicios se răspândește prin bucătărie, nici măcar nu trebuie să vă faceți griji pent.

Capacitate crescută de 20%. În afară de familia apropiată, ați găzdui și prieteni sau rude? Datorită capacității de 6,4 litri a friteuzei cu aer cald Cosori Dual Blaze, puteți pregăti meniuri mai mari cu o viteză surprinzătoare și confort maxim.

Utilizare convenabilă fără preîncălzire. Cosori Dual Blaze depășește performanțele șefilor profesioniști și ale bucătarilor harnici pentru a vă asigura că nu trebuie să petreceți jumătate de zi în bucătărie. Mese perfecte fără preîncălzire.

Control convenabil de pe smartphone. Imaginați-vă cât de convenabil este să puteți controla pregătirea prânzului sau a cinei prin simpla apăsare a unui buton! Alegeți programul de gătit de pe smartphone-ul dvs. și aparatul își va și face treaba. Din motive de securitate, nu este posibil să o porniți și să o opriți din aplicație.

6 programe diferite. Cu ajutorul căruia puteți face ajustări specifice pentru a vă asigura că mâncărurile pe care le-ați planificat sunt gătite 100% la temperatura și în timpul dorit. În numele perfecțiunii, garantând un gust regal.

O nouă experiență de a mânca acasă. Cu utilizarea regulată a friteuzei Cosori Dual Blaze, puteți mânca delicios cu o utilizare minimă de ulei. Producând bunătăți proaspete și crocante care nu conțin aproape deloc ulei.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Putere (W):1750
Volum (litri):6.4
Număr coșuri:1
Zone coș:O zonă
Formă coș:Pătrată
Capacitate (kg):2.50
Pentru (porții):4-6
Control:Ecran tactil (digital)
Interval temp (°C):80~205
Elemente de încălzire:2 (deasupra și dedesubt)
Accesorii:Tăviță pentru gătire
Gătire
Funcții:6
Gătire cu aer cald (Air Fry):Da
Detalii Air Fry:Implicit: 180°C @ 10 minute
Prăjire (Roast):Da
Detalii Roast:Implicit: 205°C @ 10 minute
Ardere/Frigere (Broil/Grill):Da
Detalii (Broil/Grill):Implicit: 205°C @ 10 minute
Coacere (Bake):Da
Detalii Bake:Implicit: 160°C @ 20 minute
Reîncălzire (Reheat):Da
Detalii Reheat:Implicit: 175°C @ 5 minute
Păstrează la cald (Keep Warm):Da
Detalii Keep Warm:Implicit: 80°C @ 30 minute
Presetări:6
Exemplificăre presetări:Pui (200°C @ 20 minute)
Friptură (205°C @ 8 minute)
Fructe de mare (190°C @ 8 minute)
Legume (195°C @ 6 minute)
Cartofi (195°C @ 20 minute)
Congelate (200°C @ 12 minute)
Avertisment:-
Fereastră monitorizare:-
Lumină internă:-
Dishwasher Safe:Coș
Rețete:Printate: 20
Online: 150+
Comunicare wireless:Da (Wireless)
Aplicație:Da (VeSync)
Sursă
Putere (W):1750
Voltaj (V):220-240
Herți (Hz):50-60
Protecții:La supraîncălzire (OverHeat Protection)
Închidere automată (Automatic shutdown)
Buton ON/OFF:-
Caracteristici fizice
Lățime (cm):30.50
Adâncime (cm):fără mâner: 32.70
cu mâner: 39.10
Înălțime (cm):34.50
Greutate (kg):6.22
Culoare:Gri
Lungime cablu alimentare (cm):50
Dimensiune coș interior (cm):Fără tăviță: 24.10cm (adâncime) x 24.10cm (lățime) x 12.50cm (înălțime)
Cu tăviță: 24.10cm (adâncime) x 24.10cm (lățime) x 9.20cm (înălțime)
Materiale coș:Aluminiu teflonat (conține PTFE, fără PFOA și BPA)
Stocare internă a cablului:-
Cablu detașabil:-

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ene Angela

22 Jul 2023

Foarte utilă

Achizitie verificata

Am cumpărat această friteuză și am returnat modelul premium de la același producător, aceasta fiind mai mare, mai silențioasă, se curăță mai ușor și are rezistență și jos, reducând astfel timpul de gătire, fără a fi necesară preîncălzirea ei. E foarte bună pentru a găti în special legume, reducând la maxim cantitatea de ulei. Am instalat aplicația vesync pe telefon, unde găsești în jur de 90 de rețete și te anunță când se încheie programul de gătit chiar dacă și friteuza te anunță. Am gătit aripioare de pui, sandwichuri, vinete și dovlecei rondele, precum și cartofi pai congelați. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Le-am gătit fără a fi necesar să le intorc, într-un timp scurt. Totuși, dacă se gătește pui întreg, va fi necesară întoarcerea acestuia în timpul programului de gătire. În timp, o să mă obișnuiesc cu timpii de gătire și cu funcțiile ei (are mai multe funcții față de alte modele). Comanda a ajuns repede, am găsit certificatul de garanție și factura în cutie, iar prețul a fost mai mic decât la firmele concurente.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.