produse

Friteuză 9în1 TEFAL Versalio Deluxe FR495070, 1460~1600W, Volum 2l ulei (capacitate maximă 1kg cartofi), 9 programe, Termostat reglabil (80°~180°), Bol detașabil antiaderent, Timer detașabil, Fereastră, Spatulă

Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 579,99 Lei
Diferență: 116,00 Lei
463,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: FR495070
EAN: 3045386363704
Date brute
G: 5,23kg
L: 36,00cm
l: 36,00cm
Î:21,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2021 unul dintre produsele de bucătărie TEFAL evidențiate, înregistrează-l în campanie pentru a acumula puncte, apoi schimbă-le cu un produs din catalog!

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere


Versalio Deluxe este un aparat de gătit multifuncţional pentru întreaga familie. Descoperă aparatul de gătit multifuncțional Tefal Versalio cu 9 programe de gătit. Prăjire, prăjire în baie de ulei, fierbere la foc mic, fierbere înăbuşită, fierbere/paste, paella/rizoto, decongelare şi păstrare la cald, poate face toate acestea şi vă face viaţa mai uşoară! Versalio beneficiază de un cronometru detașabil pentru confort sporit și oferă posibilitatea de a regla temperatura de la 80° până la 180°C pentru ca tu să te bucuri de toate rețetele tale preferate. Aparatul permite monitorizarea procesului de preparare datorită capacului cu fereastră transparentă.

Caracteristici esențiale:
-9 programe de gătit. Versalio oferă 9 programe de preparare: Prăjire, prăjire în baie de ulei, fierbere la foc mic, fierbere înăbuşită, fierbere/paste, paella/rizoto, decongelare şi păstrare la cald.
-Fereastră de vizualizare. Versalio beneficiază de un capac metalic cu filtru metalic permanent și o fereastră de vizualizare pentru a monitoriza procesul de preparare a alimentelor.
- Ușor de curățat. Vasul detașabil este ușor de curățat datorită compatibilității cu mașina de spălat vase.
-Capacitate ajustabilă. Folosește o lingură de ulei pentru a prăji orez sau până la 2 L de ulei pentru a prepara cartofi prăjiți sau gogoși.
-Cronometru detașabil. Versalio beneficiază de un cronometru detașabil pentru a oferi sesiuni de gătit ușoare și fără griji. Tot ce trebuie să faci este să setezi timpul de preparare și să aștepți ca procesul de preparare să ia sfârșit. Acesta este perfect pentru sesiunile lungi de gătit.
-Compatibilitate cu mașina de spălat vase. Capacul, vasul și coșul metalic pentru prăjit sunt ușor de curățat datorită compatibilității cu mașina de spălat vase.Specificații:
*Utilizare: tip rezidential.
*Tip friteuză: standard.
*Numar coșuri: 1.
*Tip alimentare: la rețea.
*Putere: 1600W.
*Capacitate ulei: 2 l
*Capacitate mâncare: 1Kg
*Tip panou de comandă: digital
*Număr programe: 9
*Culoare: alb/negru
*Conținut pachet: 1 x Paletă,1 x Friteuză
*Dimensiuni: lungime 365mm, lățime 360mm, înălțime 204mm,
*Lungime cablu: 1.2 m
*Greutate: 5.23 Kg
 


Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)