produse

Afumătoare alimentară Reber 10042 N, oțel inoxidabil, 51x41x96 cm, 25kg, ușă frontală detașabilă, 3 rafturi, 3 bare de suspensie, 2 mânere pentru un transport mult mai facil

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
COD: 10042 N
EAN: 8013152100421
Date brute
G: 25,00kg

Descriere

Cameră de afumare 10042 N Reber pentru carne, pește, brânzeturi, mezeluri și alte produse alimentare. Afumătoarea este realizată din inox AISI 430.

reber%20afumatoare.jpg
 
Componentele afumatorii:
Ușă frontală detașabilă, modul stânga, modul dreapta, modul spate, capac, 2 supape, 5 cârlige, 3 rafturi, tava arzătorului și protecţia pentru scurgerea grăsimilor din oțel inoxidabil,
1 kg de material pentru afumat (tocătură, peleţi) este suficient pentru 5/10 cicluri de fum, feronerie pentru montare + cheie.
Structura din oțel inoxidabil prevăzută cu folie de protecție pentru a preveni zgârieturile în timpul transportului, care va trebui să o eliminați înainte de utilizare.
Modelul 10042 N dispune de 3 bare de suspensie și 2 mânere pentru transport facil.
 
Accesorii: aprinzător cărbuni, aprinzător rumeguș / peleți sau tocătură și kit afumare la rece.
Dimensiune: 51 x  41 x  96 cm
Accesorii disponibile: 5031 A / 5028 A / 5029 A / 5028 AC / 10046 A / 10045 R / 5008 AG /10029 N.
 
Prin utilizarea diferitelor esențe de lemn sau combinații ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza cât și afuma în vederea prelungirii conservării.
Se pot utiliza pentru aromatizare și afumare următoarele tipuri de material lemnos: rumeguș presat (peleți), tocatură lemn și rumeguș.
Lemnul din care sunt fabricate acestea este selecționat și certificat pentru utilizare în domeniul alimentar.


reber%20afumatoare2.jpgReber: Scurtă istorie și tradiție. "Am luat ființă în 1964 în Luzzara, o câmpie fertilă, străbătută de râul Po, locul tradițional al celor care au iubit mâncarea bună. Inițial am lucrat pentru terți, apoi am început producția de aparat de uz casnic. În timp am extins producția, îmbunătățit și diversificat-o iar în prezent producem o gamă completă de produse și de mașini pentru industrie. Respectăm rădăcinile noastre, pământul fertil, omul gospodar și harnic, iubit aromele autentice, calitatea în fiecare zi, mâncarea diversificată și gustoasă, așadar am creat aparatele electrocasnice Reber pentru a păstra intactă legătura profundă dintre ingrediente cele mai proaspete și pământul roditor. Fiecare aromă, fiecare se vor, fiecare miros nu sunt doar conservate ci se și păstrează nealterate în timp.Avem posibilitatea de a redescoperi în fiecare zi aceleași momente cu un aparat care a fost construit din respect pentru produsele alimentare și autenticitatea sinceră a acestora. Construim produse de înaltă calitate, fiabile în timp, care funcționează în condiții de siguranță. Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la „tine” în primul rând. ”Tu” înseamnă toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerț cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă. Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome. " care funcționează în condiții de siguranță.Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la „tine” în primul rând. ”Tu” înseamnă toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerț cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă. Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome. " care funcționează în condiții de siguranță. Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la„ tine ”în primul rând. ” Tu ”nevoie toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerț cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă.Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome. "

magNET.ro_partener_Reber_masini_presat_rosii_tocat_carne.jpg

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.