produse

Aparat 2în1 Cuisinart Yoghurt Maker YM400E, Prepară iaurt şi brânză, Putere 40W, 6 borcane sticlă 125ml, 2 borcane plastic 250ml cu 2 site, Ecran LCD, Control temperatură, Sondă electronică, Carcasă in

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 3 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: YM400E
EAN: 3030050053241
Date brute
G: 3,88kg
L: 37,00cm
l: 30,50cm
Î:23,00cm

Documente oficiale

Accesorii

Set de 6 borcane Cuisinart YM401E, Capacitate 125ml, Material sticlă, Dispun de capac din plastic
48,99 Lei
Set de două recipiente pentru brânză Cuisinart YM402E, Capacitate 230ml, Material plastic, Dispun de sită și capac, Pentru aparatul de preparat iaurt Cuisinart YM400E
34,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Aparatul pentru prepararea iaurtului şi a brânzei, marca Cuisinart, nu lasă nimic la întâmplare atunci când vine vorba de prepararea acestor două produse alimentare, chiar la dumneavoastră acasă. Trebuie doar să amestecaţi ingredientele şi să le turnaţi în recipiente iar maşina se va ocupa singură de procesul de preparare.

Caracteristicile aparatului:

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Prodan Mitică

28 May 2022

Aparatul imi place

Achizitie verificata

Deocamdată am făcut iaurt, cu bifidus în borcănelele pt iaurt și natur în cele 2 pt brânză. Au ieșit extraordinar ambele tipuri. Pt cel natur, în recipientele pt brânză, fiind recipientele mai mari (dublu) față de cele pt iaurt, după 9 ore le-am scos pe cele mici și am mai lăsat 2 ore cu cele mari. Foarte bun!!! Acum pregătesc materie și pt brânză. Sper să iasă și asta bună.
Am o sugestie pentru cine vrea să cumpere: Luați și un set de borcănele pt iaurt (6buc) care se vând separat. În aparat încap fix 12 borcănele mici pt iaurt sau 6 mari pt brânză. Prin magNET achizitionați aparatul la cel mai mic preț, dar nu știu dacă comercializează și borcănele de rezervă. Eu am găsit la K****** originale Cuisinart, exact ca cele din aparat și acum o să fac 6 de brânză odată și după aia 12 de iaurt odată.
În concluzie MERITĂ să cumpărați (și întrebați și de rezerve).

Golea A

12 Nov 2022

Excelent

Surprinzător de bun. Iaurtul este delicios, folosind 1 lapte fiert de la țărani și 2 linguri de iaurt.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.