Gătitul la aburi nu mai este demult un secret.
Una din cele mai sănătoase modalități de a pregăti mâncarea, gătitul la aburi, este folosită mai ales in bucătăria orientală, chinezii gătind în acest fel de mai bine de 3000 de ani.
Printre cele mai importante avantaje ale gătitului la abur se numără faptul că alimentele își păstrează cel mai bine aromele și substanțele nutritive, ca mâncarea este mai dietetică în comparație cu cea îmbibată în ulei și în grăsimi, ca gătirea este uniformă, ca este mai economică și ca timpul de preparare este mai scurt și fără efort.
Cu setul multietajat, de inox, de la Kitchen Craft format dintr-o oală (cu diametrul de 20 de cm) și două coșuri-site, cu capac, poți să te convingi de toate aceste avantaje, simplu, rapid și eficient.
Poți pregăti chiar 3 feluri de mâncare în același timp, datorită sistemului de supraetajare, acoperit la capat cu un capac de stilcă, dotat cu ventilație pentru eliminarea aburului în exces.
Atunci când dorești să-ți schimbi stilul de viată pornește cu schimbarea stilului de alimentatie, folosindu-te de setul de gătit la aburi elegant, cu aspect lucios, lustruit și cu mânere de susținere laterale, util în orice bucătărie.
Poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Poate fi folosit pe toate tipurile de plită, inclusiv pe cele cu inducție.
Caracteristici esențiale:
|
|
|
---|---|---|
Mâncarea sănătoasă este ușor Legumele fierte la abur sunt pline de vitamine și minerale și durează doar câteva momente pentru a se găți. Creșteți aromă adăugând usturoi soț feliat, ierburi tocate, coajă de lămâie sau un strop de oțet balsamic, apoi puneți-vă pe farfurie sau savurați că garnituri. |
Cină rapidă în familie Când pregățiți o cină rapidă în timpul săptămânii, utilizați-o pentru a aburi loturi de legume delicioase și crocante, împreună cu porții suculente de carne slabă și fileuri fragede de pește. Pune câteva felii de cartofi în tavă de bază și – voila! – ai o masă întreagă, gata de plecare. |
Prânzul de mâine? Sortat Când gățiți cu o zi înainte, puneți câteva ouă la fiert în tigaia de jos, gata de adăugat la o salată, apoi fierbeți legumele al dente la abur plus carnea sau peștele, în primele două niveluri. Puneți în recipiente impermeabile și păstrați la frigider. |
|
|
|
---|---|---|
Optimizați-vă spațiul pe plită Gătindu-vă carnea, legumele și cartofii pe un singur inel, această tigaie vă lasă mult spațiu pe plită pentru a încălzi ingrediente suplimentare și vă poate ajută chiar să reduceți facturile la combustibil. |
Fără tam-tam, fără fire complicate Spre deosebire de aparatele electrice cu aburi complicate, acesta este ușor de curățat și se instalează într-o clipă. Folosește-l pe orice plită, ori de câte ori îți place niște legume aburite – funcționează foarte bine pe sobele cu inducție. |
Utilizați că oală de stoc Când îți place niște mâncăruri confortabile pe vreme rece, baza și capacul se dublează că o caserolă de plită. Folosiți-l oricând doriți o supă, tocană, curry sau chilli. |
|
|
|
Fă-ți propriul gem Satisface-ti pofta de dulce cu dulceturi si conserve de casa. Investește într-un lot din fructele tale preferate – sau chiar crește-ți singuri – apoi folosește tigaia de bază pentru a le găti pe toate în garnituri delicioase și pentru pâine prăjită. |
Arătos, precum și practic Îți depozitezi vasele pe rafturi deschise sau deasupra frigiderului? Cu finisajul strălucitor, lustruit în oglindă și silueta plăcută, acest cuptor cu aburi din oțel inoxidabil adaugă un sclipire de eleganță oricărei bucătării. |
Specificații:
Tip produs: | Set |
Tip: | Fără capac |
Sursă de căldură: | Toate |
Instrucțiuni utilizare: | Compatibil mașină de spălat vase |
Conținut pachet: | 1 x Oală; 1 x Capac; 2 x Coș sită; |
Material: | Inox |
Material capac: | Sticlă |
Capacitate: | 1 l |
Diametru: | 20 cm |
Culoare: | Argintiu |
Număr bucăți/set: | 4 |