produse

Aparat de gătit la aburi TEFAL UltraCompact VC204810, 800W, V9L, 3 niveluri, Timer 60 minute, Oprire automată, Design ultra compact, Din materiale fără BPA, Vas pentru orez 1L, Reumplere exterioară

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 312,99 Lei
Diferență: 83,00 Lei
229,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: VC204810
EAN: 3045380019379
Date brute
G: 2,80kg
L: 31,00cm
l: 28,00cm
Î:27,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

● Aparat de gătit la aburi compact pentru rețete sănătoase
● Aparatul de gătit la aburi Tefal UltracompactCompact oferă preparate delicioase și pline de nutrienți fără efort, toate acestea într-un design compact pentru confort sporit.
● Designul patentat de depozitare al recipientelor - unul într-altul - te va ajuta să economisești spațiu în bucătăria ta.
● Compartimentarea pe 2 etaje îți va permite să prepari 2 rețete în același timp, recipientele fiind confecționate din materiale fără BPA pentru preparate delicioase și sănătoase în fiecare zi.

 

  1. - Proiectat special pentru confort maxim în utilizare, aparatul de gătit la aburi Tefal MiniCompact te va ajuta să prepari rețete delicioase și sănătoase pentru întreaga familie.
  2. - Compartimentarea pe 3 etaje este ideală pentru a prepara 3 rețete în același timp.
  3. - Are un design ingenios de depozitare a recipientelor - unul într-altul.
  4. - De asemenea, vasele sunt confecționate din materiale ce nu conțin BPA.
  5. - Descoperă beneficiile gătitului la aburi: conținut redus de grăsimi și un nivel ridicat de nutrienți, aromă, textură și culoare deosebită.
  6. - Timerul de până la 60 de minute și funcția de Oprire Automată oferă o utilizare sigură, în timp ce sistemul inteligent de alimentare cu apă este ideal pentru o utilizare de zi cu zi.
  7. - Aparatul dispune de un indicator al nivelului de apă ușor de citit, recipientul fiind ușor de alimentat chiar și în timpul sesiunii de gătit.


Caracteristici esențiale:

Image
-Design ultra compact.
Sistemul patentat de depozitare a recipientelor pentru gătit - unul într-altul - îți va oferi posibilitatea de a economisi spațiu în bucătăria ta.

Image
-Sesiuni de gătit sănătoase.
Bucură-te de toate beneficiile gătitului la aburi: conținut scăzut de grăsimi și o medalitate inteligentă de a găti ce păstrează nutrienții și vitaminele ingredientelor. Recipientele de gătit sunt confecționate din materiale ce nu conține BPA pentru sesiuni de gătit fără griji.

Image
-Ușor de utilizat.
Descoperă funcțiile inteligente ale aparatului de gătit la abur precum timerul de până la 60 de minute, indicatorii luminoși, recipiente pentru gătit cu câte 6 locașuri dedicate pentru a găti ouă, recipient pentru apă cu indicator vizibil pentru nivelul acesteia și posibilitatea alimentării cu apă simplu și rapid, chiar și în timpul gătirii.

Image
-Capacitate mare.
Sistemul de compartimentare ingeligent ale celor 3 recipiente pentru gătit îți va permite să prepari 3 rețete în același timp, economisind astfel timp în timp ce gătește preparate delicioase în fiecare zi.

Image
-Produs reparabil timp de 10 ani.
Conceput pentru a fi ușor de reparat;Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;6.500 de centre de service la nivel mondial

Specificații:

• Putere: 800 W

• Trepte putere: 1

• Tip produs: aparat de gătit cu aburi

• Utilizare: rezidențial

• Tip tavă: raft

• Număr tăvi: 3

• Număr zone gatire: 3

• Capacitate: 9 l

• Formă aparat: rotund

• Tip panou de comandă: mecanic

• Material tavă: plastic

• Functii: timer; indicator nivel apă.

• Tip programe: orez; legume.

• Conținut pachet: 1 x aparat de gătit la aburi.

• Lungime cablu: 1 m.

• Culoare: negru.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.