produse

Aparat de gătit la aburi TEFAL Convenient Deluxe VC502D10, 900W, 8 programe, Volum 9l, Rezervor apă 1.2l, 3 etaje, cu boluri din oțel inoxidabil premium, Decongelare, Păstrare la cald, Ecran tactil

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: VC502D10
EAN: 3045387247775
Date brute
G: 5,35kg
L: 32,50cm
l: 32,50cm
Î:32,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 6 recipiente de sticlă TEFAL XA606011
129,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

 

Aparat de gătit la aburi TEFAL Convenient Series Deluxe!


Caracteristici esențiale:

Ușor de utilizat

8 programe versatile disponibile la o simplă atingere datorită ecranului tactil: 5 funcții pentru ingrediente diferite (legume moi, legume țări, peste, orez/leguminoase, pui), precum și funcție pentru decongelare, reincalziresi păstrare la cald.

Capacitate XL, preparate multiple

Economisește timp și gătește până la 3 preparate diferite în același timp - 1 etaj pentru pui, 1 pentru legume și 1 pentru orez - și obține preparate delicioase pentru până la 4 persoane/tip de preparat.

Rețete sănătoase și delicioase pentru întreagă familie

Carte de rețete disponibilă online cu 40 de rețete pentru întreagă familie. Descoperă beneficiile gătitului la aburi: fără grăsimi adăugate, vitaminele și nutrienții sunt păstrate în ingrediente, rezultate delicioase și fragede, fără riscul de a arde preparatul.

Performanțe de lungă durată

Descoperă o calitate excepțională și posibilitatea reparării aparatului timp de 15 ani, cu inox premium și design conceput special pentru o rezistență sporită în timp.

Ușor de depozitat

Economisește spațiu în bucătăria ta datorită designului stivuibil al bolurilor ce pot fi depozitate cu ușurință pe baza aparatului.

Ușor de curățat

Toate componentele sunt detașabile și compatibile cu mașînă de spălat vase (cu excepția bazei aparatului) pentru o curățare ușoară în fiecare zi.

Compatibilitate cu eecipiente de stilcă

Răsfață-ți invitații cu un set elegant de recipiente de stilca (disponibile separat, cod de referință: XA6060) ce sunt perfecte pentru a prepară și servi aperitive și deserturi delicioase.

Autonomie de lungă durată

Bucură-te de până la 45 de minute de gătire la aburi fără a fi nevoie de alimentare cu apă datorită recipientului de 1.2 L, cu gradații ușor de citit pentru nivelul apei și posibilitatea alimentării cu apă în timpul procesului de gătire.

Specificații:
 

Putere: 900 W
Tip produs: Aparat de gătit cu aburi
Utilizare: Rezidențial
Număr zone gătire: 3
Capacitate: 9 l
Formă aparat:
Lungimea cablului: 
Rotund
0,8 m 
Tip panou de comandă: Digital
Funcții: Timer;
Indicator nivel apă.
Tip programe: Orez;
Legume;
Carne.
Conținut pachet: 1 x Aparat de gătit cu aburi
Culoare: Inox

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Alexandru Cristian

18 Nov 2023

Foarte incantat de el

Un aparat de gatit cu abur excelent, vine cu tot ceea ce ai nevoie sa te apuci direct sa gatesti orez sau legume, carne slaba gen pui sau peste.

Multumesc

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.