produse

Aparat de gătit la aburi Cuisinart Cook Fresh, Putere 1875W, Vas detașabil sticlă 5l, Tavă din inox, Rezervor apă detașabil 1l, Fără BPA, Control LCD, 6 programe, Buton Pauză, KeepWarm, ReHeat

COD: STM1000E
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România

Descriere

Prevăzut cu un sistem puternic de emitere a aburului prin partea superioară a vasului de gătit, gândit să cuprindă ingredientele prin învăluire, aparatul promoveaza gătitul uniform, rapid, gustos şi sănătos.

Aparatul de gătit la aburi Cuisinart "Cook Fresh" este compus din 3 părţi principale:

Vasul din sticla este suficient de mare pentru gătirea legumelor, peştelui, cărnii de pui, orezului etc. în cantităţi pentru întreaga familie, şi este acoperit de un capac din sticla, cu mâner de inox.

Uşor de folosit prin activarea unor comenzi intuitive şi cu ajutorul afişajului LCD, aparatul oferă posibilitatea de a alege dintre 6 setări predefinite: fructe de mare, carne de pasăre, cereale, legume, manual, menţinere caldă a mâncării. Dispune şi de funcţia de reîncălzire a mâncării.

PAUSE. Un mare avantaj al acestui aparat este faptul că poate fi urmărit procesul de gătire, iar în orice moment se poate apăsa butonul de pauza (PAUSE), pentru a se verifica stadiul de gătire, gustul şi pentru a se adăuga condimente, după preferinţă.

Extrem de practic şi de util în bucătăriile în care se găteşte diversificat, aparatul are şi un design elegant, care se adaptează tuturor gusturilor, şi este uşor de curăţat în maşina de spălat vase (componentele detaşabile).

Dimensiuni aparat: 454 × 280 × 271 (mm).

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)