produse

Rate

Rate fără dobândă cu card bancar.
La magNET.ro puteți achita în rate fără dobândă, în funcție de cardul dumneavoastră de cumpărături! Analizați mai jos numărul standard de rate pentru fiecare bancă!
 


Dacă aveți nevoie să cumpărați ceva astăzi, însă nu dispuneți de toată suma, cardul de cumpărături vă poate ajuta. Beneficiați astfel de produsele pe care vi le doriți, iar plata acestora o puteți face în rate. STAR Forte vă oferă șansa de a achita online în 1 până la 6 rate fără dobândăPentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă trebuie doar să selectați opțiunea de plată “Plata online în rate fără dobândă”.

Nu aveți încă STAR Forte? Aflați atunci toate avantajele programului STAR și aplicați acum pentru un card de cumpărături:
  - în orice unitate a Băncii Transilvania;
  - online pe www.starbt.ro;
  - telefonic (la Call Center BT): 0264.594.337;
  - telefonic (pentru rețele mobile sau din străinatate): 0800.80.CARD (2273) - din rețeaua Romtelecom.


Avantajele de a avea un Card Star de la Banca Transilvania:
- rate fără dobândă;
- perioadă de grație de până la 56 de zile;
- comision zero la toate cumpărăturile;
- plăți sigure pe internet.
 


 

Foloseşte Bonus Card de la Garanti BBVA şi vei beneficia de bonus, de rate fără dobândă și de una dintre cele mai mari rețele de parteneri din România.

Bonus Card de la Garanti BBVA - primul card de credit cu cip din România ce îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături online. Poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Plăteşte-ţi cumpărăturile în 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă şi în plus beneficiezi de 0,5% bonus!

Pentru detalii, contactează operatorii de credite Garanti BBVA:

 -  www.bonuscard.ro 
  - serviciul de Relaţii Clienţi 0800 80 1234 număr de telefon gratuit, apelabil doar din reţelele fixe, sau + 40 21 200 94 94, număr de telefon cu tarif normal. 


 

Card Avantaj, zi de zi.

Plăteşte-ţi cumpărăturile în 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă şi în plus beneficiezi de 0,3% bonus!

Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate cu CardAvantaj.

  • Poți efectua tranzacții la orice oră, produsele și serviciile comercianților fiind la doar un click distanță fără a mai fi nevoie să te deplasezi în magazine.
  • În plus, vei primi și un bonus de 0,3 % din valoarea tranzacției.
  • O atenție sporită a fost acordată securității tranzacțiilor pentru cumpărăturile online şi, de aceea, toate magazinele partenere CardAvantaj sunt înrolate în sistemul de securitate 3D Secure (Mastercard Secure Code și Verified by Visa).
  • Vei primi un bonus de 0,3% din valoarea tranzacțiilor comerciale efectuate pentru plata de bunuri și servicii atât prin intermediul terminalelor POS cât și în mediul virtual-internet și pentru retragerile de numerar de la ATM, în România sau în străinătate. Bonusul se va regăsi pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.

 


 

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil doar pentru plăți online, pe site-ul magNET.ro. Prin cardul de cumpărături Alpha Bank beneficiezi de 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă sau plata integrală pentru cumpărături achitate online și de plăți sigure pe internet. Poți beneficia de 0 dobândă doar dacă soldul nou, evidențiat în extrasul de cont emis de Alpha Bank, este plătit integral până la data scadenței.

Contact CALL CENTER. Pentru asistență poți apela, de luni până vineri, în intervalul 8:30 - 20:30 la:
  - 
Tel Verde: 08008.alpha (08008.25742) - apel gratuit Telekom România;
  - 
*alpha (*25742) – Orange și Vodafone;
  - a
peluri internaționale: (021).455.99.99

_____________________________________________________________________________________________________________

ING Credit Card

Folosind cardul de cumparaturi ING Credit Card beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru cumpărăturile de peste 500 de lei.

La fiecare utilizare a cardului, plata se efectueaza integral, apoi primesti de la ING un SMS de informare. In maximum 10 zile de la plata, poti seta ratele prin ING Home’Bank sau prin raspuns la SMS.

In plus, beneficiezi de:
Rate fara dobanda, peste tot in lume*, in anumite conditii;

Poti primi cardul pe loc in orice ING Office.

Mai multe informatii legate de ING Credit Card gasiti aici.

Daca mai ai intrebari, poti contacta non-stop banca la: My’Line – Relatii Clienti:  *2ING sau *2464 sau apelabile atat din retele nationale, cat si din strainatate: Tel: 031 406 2ING sau  031 406 2464

* Cu exceptia tarilor cu risc crescut: Coreea de Nord, Cuba, Iran, Sudan si Siria.