produse

Hote încorporabile (3)

Filtrare produse

Hotă încoporabilă: oferă flexibilitate mare deoarece se poate monta într-un dulap de perete sau deasupra unei insule pentru gătit. Iluminare LED pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie. Treapta intensiv - împrospătarea aerului din bucătărie într-un mod rapid și eficient. Cu evacuare, aerul este curățat de un filtru de grăsime și apoi este dirijat spre exterior pentru a asigura o calitate optimă a aerului din bucătărie. Filtru de grăsime din metal pentru filtrarea grăsimii și a altor particule solide din aerul extras.

PRP: 2.018,99 Lei
Diferență: 569,00 Lei
1.449,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hotă încoporabilă - oferă flexibilitate mare deoarece se poate monta într-un dulap de perete sau deasupra unei insule pentru gătit. Silențioasă - performanță maximă, cu nivel minim de zgomot. Iluminare LED pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie. Treapta intensive - împrospătarea aerului din bucătărie într-un mod rapid și eficient. Cu evacuare, aerul este curățat de un filtru de grăsime și apoi este dirijat spre exterior pentru a asigura o calitate optimă a aerului din bucătărie. Filtru de grăsime din metal pentru filtrarea grăsimii și a altor particule solide din aerul extras.

PRP: 2.408,99 Lei
Diferență: 679,00 Lei
1.729,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hota de tavan încorpororabilă cu design plat - integrată în tavan fără compromisuri de performanță, o soluție perfectă pentru economisirea spațiului pentru bucătăriile deschise. Silențioasă - performanță maximă, cu nivel minim de zgomot. Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. Controlul comod al funcțiilor hotei prin intermediul plitei. EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie. Iluminare LED - pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie.

PRP: 7.788,99 Lei
Diferență: 2.139,00 Lei
5.649,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.