produse

DeLonghi Magnifica EVO - Design și performanță

Filmul nostru, din lumea vedetelor, la tine acasă

A fost odată o poveste despre gust și plăcere, despre alegeri și senzații surprinzătoare. Este povestea Perfetto, cea pe care Brad, împreună cu boabele lui preferate de cafea, o trăiește alături de De’Longhi. Povestea se încheie cu un moment Perfetto.

Atunci când boabele de cafea preferate întâlnesc măiestria espressoarelor automate De'Longhi, cafeaua de acasă are gustul perfecțiunii.

Magnifica Evo

  • Întruchipează experiența De'Longhi cu tehnologia sa avansată, băuturile autentice și designul elegant, titan și negru.
  • Serviți espressoul italian perfect și o gamă de alte băuturi de cafea și lapte.
  • Cu 7 rețete cu o singură atingere disponibile prin afișajul color intuitiv.
  • Creați băuturi personalizate cu lapte și cafea folosind My Latte
  • 7 rețete cu o singură atingere, inclusiv lung, cappuccino și latte macchiato
  • Spumă de lapte cremoasă, densă, de lungă durată, la temperatura perfectă cu sistemul automat LatteCrema
  • Grilă sigură pentru mașina de spălat vase și carafă pentru lapte, plus funcție de curățare automată a carafei pentru o igienă maximă
  • Bucurați-vă de textura netedă și mătăsoasă a spumei de lapte densă și cremoasă datorită sistemului exclusiv LatteCrema.

Magnifica Evo întruchipează experiența De'Longhi cu tehnologia sa avansată, băuturile autentice și designul elegant, negru, modern. Alegeți espresso-ul italian perfect dintr-un meniu variat de alte băuturi pe bază de cafea și lapte, cu 5 rețete preparate cu o singură atingere, disponibile prin intermediul afișajului color intuitiv. Bucurați-vă de textura mătăsoasă și catifelată a spumei de lapte dense și cremoase, grație Sistemului LatteCrema exclusivist.

PRP: 2.469,99 Lei
Diferență: 520,00 Lei
1.949,99 Lei

Bucurați-vă de o experiență supremă a cafelei în confortul propriei locuințe cu De'Longhi Magnifica Evo. Preparați espresso-ul perfect din boabe de cafea proaspăt măcinate, una dintre cele 4 rețete disponibile cu o singură atingere. Dispune de un afișaj tactil intuitiv, cu pictograme color pentru fiecare rețetă. Finisajul său elegant, negru este completarea perfectă a oricărei bucătării moderne.

PRP: 1.979,99 Lei
Diferență: 380,00 Lei
1.599,99 Lei