Aspiratoare Bosch Unlimited (Seriile 8 și 6) - Performanță constantă de aspirare și autonomie îndelungată datorită bateriilor interschimbabile

-23 %

Noul aspirator Unlimited Serie | 8 ProPower - autonomie prelungită, fără fir și la fel de puternic precum un aspirator clasic*. Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Sistem Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V (gama Bosch verde) Performanță de curățare intensă pe toate tipurile de pardoseli datorită periei electrice All Floor High Power și a motorului DigitalSpin. Încărcător rapid - încărcare rapidă pentru bateriile de 18 V și durată de funcționare prelungită. O baterie de 3.0 Ah este încărcată în mai puțin de 60 de minute.

3.049,99 Lei -23%
mai ieftin cu 700,00 Lei
2.349,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-25 %

Fără fir, dar cu durată de funcționare prelungită* datorită bateriilor interschimbabile și a încărcătorului rapid. Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită. Bateriile interschimbabile, în combinație cu un încărcător rapid, te asigură că aspiratorul este întotdeauna gata de utilizare.* Sistem Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V (gama Bosch verde). Performanță de curățare intensă pe toate tipurile de pardoseli datorită periei electrice All Floor High Power și a motorului DigitalSpin. Încărcător rapid. Încărcare rapidă pentru bateriile de 18 V și durată de funcționare prelungită. O baterie de 3.0 Ah este încărcată în mai puțin de 60 de minute.

2.549,99 Lei -25%
mai ieftin cu 650,00 Lei
1.899,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-28 %

Cel mai compact aspirator vertical multifuncțional cu acumulatori pe care îl oferim, într-o nuanță clasică de alb. Cei doi acumulatori interschimbabili fac parte din Sistemul Power for ALL și sunt compatibili cu mai multe unelte din gama de produse verzi Bosch. Compact - manevrare fără efort și utilizare flexibilă, datorită designului compact și greutății reduse. Autonomie extinsă - acumulatorul interschimbabil îți permite să prelungești durata de funcționare dacă este necesar. Sistemul Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Bosch Home & Garden de 18 V (gama verde de scule electrice și unelte de grădinarit). Fabricat în Germania - standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru satisfacție de lungă durată. Curățenie eficientă - peria AllFloor Power Brush și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli.

1.664,99 Lei -28%
mai ieftin cu 465,00 Lei
1.199,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-19 %

Cel mai compact aspirator vertical multifuncțional cu acumulatori pe care îl oferim, disponibil într-o nuanță elegantă de albastru închis. Acumulatorul interschimbabil face parte din Sistemul Power for ALL și este compatibil cu mai multe unelte din gama de produse verzi Bosch. Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Design compact - manevrare fără efort și utilizare flexibilă datorită designului compact și a greutății reduse. Sistemul Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Bosch Home & Garden de 18 V (gama verde de scule electrice și unelte de grădinărit). Curățenie eficientă - peria electrică AllFloor Power Brush și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli. Fabricat în Germania - standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru rezultate perfecte de curățare.

1.549,99 Lei -19%
mai ieftin cu 300,00 Lei
1.249,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-26 %

Cel mai compact aspirator vertical multifuncțional cu acumulatori pe care îl oferim, într-o nuanță clasică de alb. Acumulatorul interschimbabil de 18V face parte din Sistemul Power for ALL și este compatibil cu o gamă largă de scule electrice și unelte pentru grădinărit Bosch. Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Design compact - manevrare fără efort și utilizare flexibilă datorită designului compact și a greutății reduse. Sistemul Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Bosch Home & Garden de 18 V (gama verde de scule electrice și unelte de grădinărit). Curățenie eficientă - peria electrică AllFloor Power Brush și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli. Fabricat în Germania - standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru rezultate perfecte de curățare.

1.599,99 Lei -26%
mai ieftin cu 420,00 Lei
1.179,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Fără fir, dar cu o durată de funcționare prelungită datorită bateriilor interschimbabile Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Sistem Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V (gama Bosch verde). Performanță de curățare intensă pe toate tipurile de pardoseli datorită periei electrice All Floor High Power și a motorului DigitalSpin. Configurare îmbunătățită a puterii. +30% mai multă putere în modul normal și un timp de funcționare prelungit cu 3 minute în modul turbo.****

1.399,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Unlimited Serie | 6 - aspirator compact și multifuncțional. Bateriile interschimbabile de 18 V fac parte din sistemul Power for ALL și sunt compatibile cu o gamă largă de scule electrice și unelte pentru grădinărit de la Bosch. Design compact - manevrare fără efort și utilizare flexibilă datorită designului compact și a greutății reduse. Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Sistemul Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Bosch Home & Garden de 18 V (gama verde de scule electrice și unelte de grădinărit). Fabricat în Germania - standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru rezultate perfecte de curățare. Curățenie eficientă - peria electrică AllFloor Power Brush și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli.

1.359,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.