produse

Gel de dus ATTITUDE Blooming Belly, Ulei de argan, 473ml

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Canada
Canada
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 11211
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Acest produs a fost conceput pornind de la ideea ca orice produs care intra in contact cu pielea trebuie sa fie realizat din ingrediente 100% sigure pentru sanatatea dumneavoastra chiar daca unele toxine recunoscute sunt inca tolerate in industria produselor cosmetice, nu le veti gasi NICIODATA intr-un produs marca ATTITUDE. Gelul de dus este sigur atât pentru mama, cât și pentru copil. Relaxați-vă și bucurați-vă de aroma liniștită de floare de măr și de o cremă bogată.

MOD DE UTILIZARE:Aplicați gelul pe corp, spălați ușor iar apoi clatiti. DOAR PENTRU UZ EXTERN

INGREDIENTE: Apa(solvent),Cocosulfat de sodiu (surfactant), Cocoglucosid (surfactant), Glicerină vegetală (umectant), Cocoil glutamat de sodiu, Surfactant naturale, Citrat de sodiu, Acid citric(agent de ajustare a pH-ului), oleat de gliceril (emulsifiant), clorură de sodiu(consistență), ulei de sâmburi Argania spinosa (argan), emulsifiant 3-hexenol (frunze verzi - extract natural), acetat de etil natural(parfum dulce - extract natural).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.