produse

ATTITUDE 60109 Sensitive Natural Sampon pentru piele sensibila, 240ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60109
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Păstrați-vă firele și scalpul fericit, sănătos și hidratat cu șamponul natural ATTITUDE pentru pielea sensibilă. Cu o textură cremoasă, realizat cu ingrediente hipoalergenice, vegetale și minerale, cum ar fi salcia neagră pentru mătreață, fulgi coloidali pentru a calma pielea sensibilă, proteinele de grâu pentru a le repara si proteja și ulei de semințe de struguri pentru a restabili părul moale și strălucitor. Formula fără grijă, fără sulfat, EWG Verified nu vă va expune la nici un fel de substanțe chimice iritante pentru a fi siguri, l-am testat și certificat dermatologic de către Asociația Națională pentru Eczemă.

Instrucțiuni: Aplicați pe părul umed, spumați, apoi clătiți!

INGREDIENTE: Apă, coco-glucozidă, glicerină, cocoil isethionat de sodiu, guma de cyamopsis tetragonoloba (guar), decil glucozid, dicapriil eter, lauril glucozid, stearil citrat, acid citric, oleat de gliceril, extract de scoarta salix nigra benzoat, ulei de semințe de vitis vinifera (struguri), proteină de grâu hidrolizată, citrat de trietil, sorbat de potasiu, cetonă de zmeură, făină de sfeclă avena sativa (făină de ovăz coloidală / avoină), alil caproat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.