produse

ATTITUDE Sensitive Natural Lapte de baie cu efect calmant, 240ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60832
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Laptele de corp natural de la ATTITUDE vă va oferi calmarea pielii dumneavoastră în cel mai scurt timp. Făcut cu ingrediente pe bază de plante și minerale, cum ar fi fulgii de ovăz coloidal, adăugarea în cada a acestui lapte poate face timpul pentru baie cel mai bun moment, hidratând pielea delicată și reducând mâncărimea ei. Este testat dermatologic și hipoalergenic, fără parfumuri, certificat de Asociația Națională pentru Eczemă și EWG Verified, deoarece timpul de baie ar trebui să fie cel mai bun moment!

Instrucțiuni: Turnați sub jet de apă călduță (în jur de 14ml pentru o baie normală). Băile calde (nu mai lungi de 15 minute) pot hidrata și răcori pielea, calmând temporar mâncărimea cauzată de piele uscată. Recomandăm să uscați bine pielea pentru a îndepărta apa rămasa între degete sau încheieturi. Doar pentru uz extern!

INGREDIENTE: Ulei de glicină soia, glicerină, apă, trigliceride caprilică / caprică, laurat de zaharoză, făină de sfeclă avena sativa, citrat de trietil, extract de frunze rosmarinus officinalis (rozmarin) ulei de semințe, cetonă de zmeură, caproat de alil.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.