produse

ATTITUDE Sensitive Natural Crema calmanta pentru uz zilnic, 240ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60813
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Știai că pielea este cel mai mare organ al corpului? Vă protejează corpul împotriva radiațiilor UV, a bacteriilor și murdăriei. Pentru cei cu pielea sensibila, acest lucru provoacă adesea iritatii si mâncărime. Crema hidratantă naturală Cremă de zi cu zi folosește ingrediente fără îngrijire, cum ar fi 2% fulgi de ovăz coloidal pentru a vă menține pielea fericită, sănătoasă și hidratată. Împreună cu uleiul de ovăz, se demonstrează că formula noastră hipoalergenică, testată dermatologic, protejează și calmează derma uscată și deteriorată. Pur și simplu folosiți-o pentru a îmbunătăți bariera pielii dumneavoastră și de a scăpa de mâncărime. Este certificată de Asociația Națională pentru Eczemă și EWG Verificată, pentru că dorim doar cele mai bune pentru tine și familia ta.

Instrucțiuni de folosire: Aplicați o cantitate mică de cremă în mâini și aplicați peste corp pentru a hidrata profund pielea uscată. DOAR PENTRU UZ EXTERN.

INGREDIENTE: Apă, unt de butyrospermum parkii (shea), trigliceridă caprilică / caprică, glicerină, poligliceril-3 dicitrat / stearat, ulei de cocos nucifera, făină de avena sativa (stearat gliceril, avena sativa (de ovăz), alcool stearilic, acid levulinic, citrat de trietil, levulinat de sodiu, gumă xantan, sorbat de potasiu, cetonă de zmeură, gumă biosaccharidă-1, alil caproat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.