produse

Detergent pentru vase ATTITUDE 60319. Capacitate 700ml. Fără parfum. [Gama Eczema Sensitive Skin Care]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60319
Date brute
G: 0,70kg

Descriere

Evitați să spălați vasele de mâncare sau să vă spălați mâinile pentru că aveți mâinile sensibile?! Gata! Utilizați doar apă caldă în loc de fierbinte; acest lucru va ajuta la conservarea uleiurilor naturale a pielii. De asemenea, păstrați-vă mâinile moi cu lichidul delicat de spălare a vaselor ATTITUDE. Fără parfum și făcut cu ingrediente naturale, vegetale și minerale, cum ar fi fulgi de ovăz coloidal, pentru a calma pielea sensibilă. Acest produs este rezistent la rezidurile de grăsimi și alimente, în timp ce rămâne blând pentru mâini. Pentru a fi în siguranță, am testat dermatologic, hipoalergenic și l-am certificat de Asociația Națională pentru Eczeme.

Instrucțiuni: Utilizați 2 ml pe litru de apă fierbinte și aproximativ 15 ml într-o chiuvetă standard. Nu este proiectat pentru utilizarea în mașinile automate de spălat vase. Se recomandă evitarea iritantelor și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții duri, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă(solvent), Cocoglucosid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Lauryl glucoside (surfactant), Clorură de sodiu (regulator vâscozitate), Gluconat de sodiu , Cetonă de zmeură (balsam pentru piele), făină de kernel Avena sativa (ovaz) (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.