Detergent pentru vase ATTITUDE 60319. Capacitate 700ml. Fără parfum. [Gama Eczema Sensitive Skin Care]

37,00 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Evitați să spălați vasele de mâncare sau să vă spălați mâinile pentru că aveți mâinile sensibile?! Gata! Utilizați doar apă caldă în loc de fierbinte; acest lucru va ajuta la conservarea uleiurilor naturale a pielii. De asemenea, păstrați-vă mâinile moi cu lichidul delicat de spălare a vaselor ATTITUDE. Fără parfum și făcut cu ingrediente naturale, vegetale și minerale, cum ar fi fulgi de ovăz coloidal, pentru a calma pielea sensibilă. Acest produs este rezistent la rezidurile de grăsimi și alimente, în timp ce rămâne blând pentru mâini. Pentru a fi în siguranță, am testat dermatologic, hipoalergenic și l-am certificat de Asociația Națională pentru Eczeme.

Instrucțiuni: Utilizați 2 ml pe litru de apă fierbinte și aproximativ 15 ml într-o chiuvetă standard. Nu este proiectat pentru utilizarea în mașinile automate de spălat vase. Se recomandă evitarea iritantelor și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții duri, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă(solvent), Cocoglucosid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Lauryl glucoside (surfactant), Clorură de sodiu (regulator vâscozitate), Gluconat de sodiu , Cetonă de zmeură (balsam pentru piele), făină de kernel Avena sativa (ovaz) (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului