produse

Solutie pentru curatat zona de dus ATTITUDE, Coaja de citrice, 800 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 50380
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

ATTITUDE pentru dușuri și faianță – coajă de citrice. Hipoalergenic, vegan și fără griji, este special conceută cu saponină naturală de curățare și gluconat de sodiu pentru a ajuta la îndepărtarea depunerilor de săpun și a mucegaiului. Pur și simplu șpreiați după dușul de dimineață și puteți porni la drum!

MOD DE UTILIZARE: Pulverizați zilnic pe toate suprafețele umede ale dușului. Conceput special pentru eliminarea și prevenirea murdăriei de săpun fără clătire, spălare sau ștergere. În cazul murdăriei grele, așteptați rezultate în 3-4 săptămâni sau ștergeți la prima utilizare. Pulverizați ușor după fiecare duș pentru a preveni acumularea de spumă de săpun și a eliminați excesul cu o racletă.

INGREDIENTE: <5% Agenți tensioactivi neionici vegetali (glucozidă de capryil, myristyl glucosidă). Conține și: apă, gluconat de sodiu, alcool, saponine, terpineol (citrice), alil heptanoat (fructe dulci).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.