produse

ATTITUDE Servetele umede 100% naturale, pentru animalul tau de casa, 72 de bucăți

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 87050
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Attitude îți oferă acum o alternativă confortabilă la îmbăierea animalului tău de companie. Șervețelele umede sunt 100% biodegradabile, făcute să reziste și hipoalergetice pentru pielea sensibilă a prietenului tău blănos.

MOD DE UTILIZARE:Deschideți capacul. Trageți de șervețel până acesta iese și fixați capacul la loc. Utilizați șervețelul pentru a șterge animalul tău de companie, evitând contactul cu ochii. Capacul trebuie închis bine pentru a menține șervețelele umede. Depozitați la temperatura camerei. NU LĂSAȚI LA ÎNDEMANA COPIILOR!

INGREDIENTE: Apă, citrat de sodiu, benzonat de sodiu, sorbat de potasiu, glicerină, sodium cocoamphoacetate, extracr de frunze de aloe barbadensis, extract de flori de matricaria, acid citric. Șervețelele sunt fabricate integral din celuloză.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.