ATTITUDE Sensitive Skin Natural Detergent lichid de rufe, 1.05L

88,00 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Majoritatea detergenților de rufe conțin enzime care digeră murdăria de pe țesături! Din păcate, aceste enzime pot irita pielea sensibilă, de asemenea, în contact cu haine, lenjerie și prosoape. Din fericire ATTITUDE Sensitive Skin Detergent folosește ingrediente fără parfum, naturale, hipoalergenice, care sunt la fel de blânde pe fibrele sintetice și naturale cât și pe piele. Pentru siguranta, l-am testat dermatologic si certificat de Asociatia Nationala de Eczeme! Formula noastră fără enzime funcționează atât cu mașini de spălat standard, cat si HE, precum si cu cicluri de apă rece.

Instrucțiuni: Consultați tabelul pentru instrucțiunile de dozare. Pentru pete dure, turnați o cantitate mică direct pe pete și frecați sau înmuiați înainte de spălare. Verificați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale. Se recomandă evitarea iritantelor și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții aspra, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă (solvent), Cocosulfat de sodiu (surfactant), Lauril glucosid (surfactant), Gluconat de sodiu (agent de chelare), Citrat de sodiu (agent de chelare) kernel făină (agent calmant), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului