produse

Baby Leaves purificator natural de aer pentru copii, Nectar de pere, 227 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 15212
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Parfumurile sintetice pot conține peste 100 de compuși chimici și au un impact negativ asupra sănătății. ATTITUDE este sigur și eficient pentru copii™ Purificatorul de aer natural – Nectar de pere folosește numai ingrediente sigure, cum ar fi cărbunele activ, un filtru natural, pentru o modalitate fără griji, de a curăța aerul de mirosuri și poluanți încăpățânați. În plus, acest Purificator de aer natural pentru copii infuzează aerul cu un parfum natural și familiar de nectar de pere pentru o perioadă de până la șase săptămâni! (în funcție de dimensiunea camerei).

MOD DE UTILIZARE: 1.Scoateți capacul recipientului și lăsați-l deoparte. 2.Scoateți și aruncați sigiliul. 3.Puneți capacul înapoi pe recipient. 4.Reglați orificiile de aerisire la nivelul dorit de absorbție și de intensitate a mirosului.

INGREDIENTE: Aromă derivată din plante naturală, carbon activ (purificator de aer) Rășină (neutralizator de miros și eliberator de parfum).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.