produse

Baby Leaves Lotiune de corp, Nectar de pere, 473 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 46622
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Simti ca bebelusul tau a crescut peste noapte? Pentru că a făcut-o! Nou-născuții își dublează greutatea în primele cinci luni de viață. Nu conteaza cat de repede creste, pastrati-i pielea fina si catifelata cu Lotiunea de corp de la ATTITUDE - Nectar de pere. Lotiunea noastra pentru copii hidrateaza pielea, astfel incat sa poata creste, sa se joace si sa doarma cat mai comfortabil. Această loțiune de corp pentru bebeluși este naturala, cu ingrediente hipoalergenice EWG VERIFIED ™ și îmbogățită cu frunze de afine pentru a menține pielea sănătoasă și protejată! Copilul tau va fi în siguranță, si pregatit de aventura ori de câte ori ii este starnita curiozitatea!

MOD DE UTILIZARE: Aplicați o cantitate mică de loțiune în mâinile dvs. și aplicați zilnic pe piele pentru a hidrata rapid pielea uscată. DOAR PENTRU UZ EXTERN.

INGREDIENTE: (Ulei de avocado), ulei de butyrospermum parkii (shea), dicaprilyl eter, amidon de tapioca, propandiol dicaprilat / caprat, izoamil laurat, stearat de gliceril, stearat de poligliceril- 2, alcool stearilic, acid levulinic, acid p-anisic, levulinat de sodiu, acid citric, gumă xantan, extract de frunze de Vaccinium angustifolium (afine / Bleuet), extract de semințe de Moringa oleifera, maltodextrină, gama-undecalactonă (fruct dulce), acetat de etil (pere).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.