produse

Aparat pt prepararea hranei bebeluşilor Philips Avent Essential SCF862/02

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF862/02
Date brute
G: 2,24kg

Descriere

Paşi simpli pentru mese sănătoase ale bebeluşului

O modalitate unică de preparare la abur, pentru a găti sănătos. Prepararea la abur este un mod de a găti sănătos. Tehnologia noastră circulară unică permite aburului să circule de jos în sus, pentru ca toate ingredientele să poată fi gătite uniform, fără fierbere. Savoarea, textura şi lichidele de preparare sunt păstrate pentru procesare.

Găteşte la abur, amestecă şi serveşte preparate sănătoase pentru bebeluş. Acest aparat de preparare a hranei bebeluşilor combină prepararea la abur cu amestecarea, ceea ce uşurează pregătirea şi servirea meselor bebeluşilor. Începe prin a prepara la abur ingredientele, apoi amestecă-le până obţii consistenţa dorită şi serveşte.

De la piure la bucăţi solide, potrivit pentru toate etapele înţărcării. De la fructe şi legume foarte fin pasate la combinarea de ingrediente precum carne, peşte şi legume boabe şi până la consistenţe mai solide, acest aparat pentru prepararea hranei bebeluşilor uşurează pregătirea de mese sănătoase în toate etapele înţărcării.

Mai puţine etape pentru amestecare uşoară. Acest model inteligent de capac păstrează toate ingredientele în vas, împiedicând pătrunderea alimentelor în rezervorul de apă. Amestecarea devine uşoară, cu mai puţine etape de la preparare cu aburi la amestecare.

Deschidere mare a rezervorului de apă pentru curăţare uşoară. Rezervorul de apă foarte mare al acestui aparat de preparare a hranei pentru bebeluşi este uşor de curăţat şi umplut, permiţându-ţi să găteşti cu abur curat, de fiecare dată. De asemenea, este lavabil în maşina de spălat vase (vasul, capacul vasului şi lama).

Include: 1 x Aparat de gătit cu aburi/blender; 1 x Coş pentru alimente; 1 x Spatulă.

Specificaţii tehnice

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.