produse

ATTITUDE Spray pentru descalcirea parului, 240 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 11119
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Știați că parul drept are mai multe șanse de a avea noduri decât părul creț? Sau că părul fin se încurcă mai mult decât firul gros? Indiferent ce fel de păr are micutul tău, observă fiecare nod! Pune capăt lacrimilor și descalceste parul cu sprayul de la ATTITUDE. Realizat cu ingrediente naturale, hipoalergenice, este o soluție un par lins si matasos, care ajuta la periat!

MOD DE UTILIZARE: Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați pe părul uscat sau umed și pieptănați, apoi coafați părul dupa preferință!

DOAR PENTRU UZ EXTERN.

INGREDIENTE: Apă, glicerină, suc de frunză de aloe barbadensis, dipalmitozlethyl, hydroxyethylmonium, methodlfat, proteina hitrolizata de grau, parfum, panthenol, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric. Obtinut din ingrediente naturale.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.