produse

ATTITUDE Sensitive Skin Baby Natural Detergent de rufe, 1.05L

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.
99,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 60203
Date brute
G: 1,10kg

Descriere

Folosind ingrediente hipoalergenice, vegetale și minerale, țesăturile devin delicate și proaspete. Formula noastră fără parfum, hipoalergenic este testata dermatologic și certificat de Asociația Națională pentru Eczemă! Este, de asemenea, facut sa lucreze atat cu masini de spalat standard, cat si cu HE, precum si cu cicluri de apa rece. Cu ovăz coloidal. Hipoalergenic, non iritant, fără enzime, fără parfum, fără compuși organici volatili Instrucțiuni de folosire: Vezi tabelul pentru dozaj. Pentru pete dificile, turnați o cantitate mică de lichid direct pe pată și frecați sau scufundați sub apă înainte de spălare. Consultați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale. Este recomandat să evitați iritanți și factori exacerbanți (ca și detergenți foarte puternici, solvenți sau mâncăruri acidice). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE: Apa (solvent), metosulfat dipalmitoiletil hidroxietiloniu (agent antistatic), glicerină (umectant), glucozidă de capril (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), citrat de trietil (antioxidant) (agent de calmare), caproatul de alil (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.