produse

ATTITUDE Sensitive Skin Baby Natural Crema calmanta pentru uz zilnic, 200 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60812
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Pielea subtire poate fi, de asemenea, foarte sensibila si usor de iritat; de aceea hidratantul nostru zilnic pentru ingrijirea pielii cu sensibilitate naturala a bebelusilor utilizeaza numai ingrediente fara parfum, pe baza de plante, cum ar fi 2% fulgi de ovaz coloidal si ulei de ovaz, pentru a pastra pielea protejata, umezita si hidratata toata ziua ATTITUDE Skin Crema calmanta de uz zilnic este conceputa pentru sugari cu pielea exceptional de delicata. Formula noastra fara sulf si compusi chimici este facuta pentru a pastra pielea extra-delicata folosind ingrediente naturale cum ar fi fulgi de ovaz de coloidal cu efect calmant. Este certificata de Asociatia Nationala pentru Eczema si de EWG. Verificata, deoarece dorim doar cele mai bune pentru tine si familia ta.

MOD DE UTILIZARE: Aplicați pe piele ori de cate ori este necesar sau conform recomandărilor unui specialist. Asigurați-vă că pielea rămâne bine hidratată și păstrați-o protejată.

INGREDIENTE: Aqua (solvent), trigliceridă caprică (emolientă), glicerină (umectant), făină de sfeclă Avena sativa (ovăz), ulei din sâmburi Avena sativa (emolient), stearat de gliceril (emulgator), unt Butyrospermum parkii ), Ulei de cocos nucifera (emolient), alcool stearilic (agent de îngroșare), acid levulinic (conservant natural), levulinat de sodiu (conservant natural), citrat de trietil (antioxidant) conservant), poligliceril-3 dicitrat / stearat (emulsifiant), cetonă de zmeură (agent de curățare a pielii), gumă biosaccharidă 1 (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.