produse

ATTITUDE Scutece ecologice de unica folosinta marime 5 (12kg), 22 Buc

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16501
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Știați că un nou-născut poate folosi între 3,650 și 4,380 scutece numai în primul an? de la 8 la 10 scutece pe zi! Asta inseamna o mulțime de deșeuri. De aceea scutecele ATTITUDE sunt o alternativă fără griji, mai puțin risipitoare față de scutecele de unică folosință pentru copii. La fel de eficiente, absorbante și confortabile, ele sunt fabricate din ingrediente regenerabile și biodegradabile.

Scutecele noastre sunt, de asemenea, neutre din punct de vedere al carbonului și durabile, făcându-le printre opțiunile cele mai ecologice disponibile.

INGREDIENTE: Fosfat de celuloză certificat FSC, biopolimer biodegradabil, polimer superabsorbant (SAP sau poliacrilat de sodiu) și elastomer.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.