produse

ATTITUDE Lotiune de corp, pentru bebelusi, fara miros, 300 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 46603
Date brute
G: 0,40kg

Descriere

Este natural pentru mame să aibă grijă și să-şi protejeze copilul.ATTITUDE este încântat să le ajute în misiunea lor cea mai importantă.Mamele pot avea cu ușurință grijă de cei dragi cu loţiunea de corp pentru bebeluşi ATTITUDE, fără de orice substanțe chimice legate de cancer (nici măcar urme!). Motivul este simplu: ce se atinge de noi devine o parte din noi!Din moment ce suntem expuși la nenumărate produse în fiecare zi, noi credem că ar trebui să fie liber de orice substanțe chimice legate de cancer, chiar și în doze mici.

MOD DE UTILIZARE: Se emulsionează ușor pe pielea curată și uscată.

INGREDIENTE Apă, Glicerină, Stearat de gliceril, Ether dicaprilic, Olivat cetearil, Olivat sorbitan, Glicerină din ulei de soia, Unt de shea (Butyrospermum Parkii) unt de shea, Gumă Xanthan, Tocoferol (Vitamina E), Alcool benzilic, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu, Acid citric.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.