produse

ATTITUDE Detergent lichid pentru rufele bebeluşilor - 35 spalari (nectar de pere), 1.05 L

1970-01-012024-03-29București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 52038
Date brute
G: 1,10kg

Descriere

Păstrați hainele bebelușului curate, sigure și moi cu ATTITUDE Detergent de spălare pentru bebeluși - Extra Gentle - fără parfumuri. Dispunând de extract de ceai verde, cunoscut si ca agent antibacterian natural și eficient, detergentul nostru hipoalergenic și este formulat cu blândețe pentru a păstra salopetele, păturile, bavetele, scutecele și țesătura proaspătă și curată, fără contaminanți care pot irita pielea delicată a bebelușului. În plus, este certificat ECOLOGO® pentru putea curata fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Consultați tabelul pentru instrucțiunile de dozare. Pentru petele dure, turnați o cantitate mică direct pe pata și frecați sau lasati la înmuiat înainte de spălare. Verificați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

INGREDIENTE: Aqua / apă / apă, agenți tensioactivi anionici (cocosulfat de sodiu), surfactanți neionici (lauril glucozid), citrat de sodiu, gluconat de sodiu, gamma-undecalactonă (fructe dulci), acetat de etil. FORMULĂ SI PENTRU APĂ RECE.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.