produse

ATTITUDE Superleaves Sampon pentru protectia parului vopsit, 473 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.
69,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 41094
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Vrei o culoare superba care durează? Șamponul nostru pentru Protecția Culorii ™ protejează și adaugă strălucirea părului colorat, în modul cel mai natural. Datorită extractului de rodie bogat în antioxidanți, ajută la reparația și stimularea părului și oferă o strălucire vibrantă. De asemenea, conține ulei de avocado, bogat în acizi grași, care hidratează și hrănește părul, făcându-l moale și mătăsos. Veți iubi, de asemenea, aroma sa de lux de fructe de pădure. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, șamponul nostru natural include și extract de semințe de moringa, recunoscute pentru proprietățile antipoluante.

Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-l cu Balsamul pentru Protecția Culorii. Veți avea păr minunat, de la rădăcină la vârf ! Instrucțiuni de folosire: Aplicați pe părul umed, spumați, apoi clătiți!

INGREDIENTE Apă, cocosulfat de sodiu, cocoglucosid, glicerină vegetală, izotionat de sodiu cocoil, acid citric, pantenol (vitamina B5), oleat de gliceril, benzoat de sodiu, inulină, sorbat de potasiu, extract de nasturtium officinale , extract de semințe de tropaeolum magus, maltodextrină, extract de semințe de moringa oleifera, extract de punica granatum (rodie / grenadă), ulei de persea gratissima (avocado), gamma-undecalactonă (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.