produse

ATTITUDE Superleaves Balsam pentru par gras, 240 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 41192
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că extractul de frunze de ceai alb este cunoscut pentru întârzierea procesului de îmbătrânire datorită concentrației sale ridicate de antioxidanți? De asemenea, vă ajută să vă protejați părul de oxidarea zilnică. Utilizați puterea extractului de frunze de ceai alb bogat în antioxidanți cu Balsamul pentru păr gras™ de la ATTITUDE. În plus, purifică datorită extractului de frunze de lămâie, vă puteți da părului un aspect curat pentru a-și restabili strălucirea și echilibrul uleiului natural. De asemenea, vă veți bucura de aroma care ne aduce aminte de ceaiul Earl Gray și de castravetele proaspete. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, balsamul nostru de curățare include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Pentru rezultate de curățare profundă, utilizați și Șamponul pentru păr gras înainte de a aplica balsamul. Pentru păr frumos, de la rădăcină la capăt! Instrucțiuni de folosire: După șamponare, întindeți pe păr, apoi clătiți.

INGREDIENTE Apă (solvent), glicerină vegetală (umectant), metiosulfat de behentrimoniu (îngrijitor de păr), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (agent de îngroșare), dicaprilyleter (emulsifiant) (constituent activ), extract de Tropaeolum majus (constituent activ), benzoat de sodiu (component activ), sorbat de potasiu (component activ), acid citric (liant de pH), maltodextrină extract de frunze verzi (constituent activ), extract de frunze verzi (constituent activ), extract de frunze verzi (ingredient activ activ), extract de frunze verzi (constituent activ) constituent activ), dimetil heptenal (constitutiv activ din fruct).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.