produse

ATTITUDE Superleaves 2 in 1 Sampon si gel de dus - SPORT barbati, 473 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
69,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 41006
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Descoperit cu peste 5000 de ani în urmă în Manchuria, ginsengul este cunoscut pentru proprietățile energizante și tonifiante. Îmbogățit cu extract de ginseng și ulei de struguri bogat în antioxidanți, ATTITUDE Super frunze ™ 2-în-1 Sport poate fi folosit ca șampon sau gel de duș. Dispunând de o aromă robustă care ne aduce aminte de lemn de cedru alb, neroli și bergamot, formula noastră vă ajută să vă hidratați pielea și părul și să vă energizați mintea! EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, produsul nostru 2-în-1 include si extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante. Lasă puterea naturii să acționeze în mod miraculos pe părul și pe pielea ta! 
 
Instrucțiuni de folosire: Aplicați pe pielea și părul umed până se face spumă, apoi clătiți. Doar pentru uz extern!
 
INGREDIENTE Aqua / apa / apa (solvent), Cocosulfat de sodiu (surfactant), Cocoglucosid (surfactant), Glicerina vegetala (umectant), Cocoyl isethionat de sodiu (constituent activ), extract de Nasturtium officinale (componentă activă), extract de Tropaeolum majus (componentă activă), extract de gliceril (emulsifiant), benzoat de sodiu , Extract de semințe Moringa oleifera (extract de semințe de Moringa oleifera), extract de rădăcină de ginseng Panax (component activ), ulei de semințe de Vitis vinifera (emolient), citrat de trietil (antioxidant), dihidrojasmonat de metil ), Linalil acetat (constituent floral - activ).

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.