produse

Set pentru îngrijirea bebeluşului Philips AVENT SCH400/30, Termometru digital, Aspirator nazal cu vârf moale, Periuță de dinți de pus pe deget, Set pentru îngrijirea unghiilor și a părului, Băieți și fetițe

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCH400/30
EAN: 8710103653790
Lansat în: Q1 2015
Date brute
G: 0,26kg

Documente oficiale

Descriere

Termometru digital cu acurateţe profesională*. Măsoară temperatura bebelușului tău rapid, confortabil și cu acuratețe. Termomentrul digital are acuratețe profesională, iar vârful flexibil oferă confort suplimentar pentru tine și bebelușul tău. Functioneaza cu baterie de 1,55 V CC (LR41). Durată de viaţă a bateriei - peste 100 de ore de funcţionare. Interval de măsurare - între 35°C şi 42,9°C.

Aspirator nazal cu vârf moale şi flexibil. Aspiratorul nazal ajută la decongestionarea căilor nazale ale bebelușului tău și îl ajută să se simtă și să doarmă mai bine.

Set de îngrijire pentru unghii şi păr. Set complet de îngrijire a unghiilor şi a părului cu foarfece cu vârf rotunjit, unghieră şi trei pile, plus un set pentru îngrijirea părului cu pieptene cu vârf rotund şi perie moale pentru păr.

Set compact şi structurat. Setul structurat oferă spaţiu pentru produsele suplimentare de îngrijire a bebeluşului, fiind compact şi convenabil de purtat cu tine. Ideal pentru călătorii şi pentru creşă.

Periuţă de dinţi pentru deget. Masează delicat gingiile sau dinţii bebeluşului dvs.

Un cadou perfect. Un cadou perfect pentru toţi cei care sunt (pentru prima oară) părinţi.

Dimensiuni cutie (l x H x A) 117 x 174,5 x 51 mm 

* ±0,1°C între 35°C şi 42 °C la temperatura camerei 22°C.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Chimigea Sorin

14 Jan 2023

Recomand

Achizitie verificata

Conform așteptărilor, la un preț sub cel din farmacii

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.