produse

Pompa de sân electrică simplă Philips Avent SCF332/31

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF332/31
Date brute
G: 0,90kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips AVENT (cani, suzete, tetine, pompe, sisteme de monitorizare)
 

Pompă de sân electrică simplă cu pernă pentru masaj. Colectează-ţi laptele oriunde, oricând. Include o pernă moale de masaj. Biberon şi tetină Natural.

Poziţie de colectare a laptelui matern mai confortabilă datorită designului unic. Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon sau recipient, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi să te aşezi mai comod atunci când foloseşti pompa: nu este nevoie să te apleci în faţă pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută la colectarea mai uşoară a laptelui.

Alege setarea cea mai eficientă şi mai confortabilă pentru tine. În momentul activării, pompa porneşte automat în modul de stimulare delicată, pentru a face laptele să curgă. Apoi, poţi alege din 3 setări de colectare a laptelui pentru un debit de lapte comod.

Pernă moale de masaj cu petale speciale. Perna de masaj are o textură moale şi catifelată, care conferă o senzaţie de căldură şi stimulează delicat şi confortabil curgerea laptelui. Perna emblematică cu petale este concepută să simuleze suptul bebeluşului pentru a stimula delicat lactaţia.

Sistem închis, conceput pentru utilizare igienică. Fără scurgeri de lapte în tuburi.

Puţine piese separate şi design intuitive. Puţine piese separate şi design intuitiv. Colectează uşor laptele pentru bebeluşul tău, oricând.

Include biberonul şi tetina noastră Natural pentru facilitarea alăptării. Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Concepută pentru utilizare în linişte. Concepută pentru o colectarea discretă a laptelui.

Include:

*Confort dovedit clinic: într-un test realizat pe 110 mame din SUA, Regatul Unit, China şi Rusia în martie 2016, mamele au acordat un scor mediu de 8,6/10 pentru performanţa Philips Avent în ceea ce priveşte confortul.

*Mai mult lapte: cercetările independente au arătat că poate exista o legătură între nivelul de stres şi producţia de lapte. Consultă www.philips.com/AVENT.

*Pompă de sân fără BPA: doar biberonul şi alte componente care intră în contact cu laptele matern. În conformitate cu regulamentul UE nr. 10/2011.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.